AMD Catalyst güncellenemiyor

Dark Dean

Hectopat
Makaleler
1
SSD veya HDD modeli
Toshiba DT01ACA050 500 GB
Ekran kartı
AMD ASUS EAH5450 1 GB
Anakart
ASRock G41C-GS
İşlemci
Intel Pentium Dual CPU E2200 2.20GHz
Windows 10 Pro (X64) kullanıcısıyım. Görselde mevcut olan yazılım paketlerini indiremiyorum. Kullanılabilir olmadığını söylüyor. Ne yapabilirim?

Ekran görüntüsü 2022-02-25 130329.png

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2022-02-25 130329.png
    Ekran görüntüsü 2022-02-25 130329.png
    121,3 KB · Görüntüleme: 62
Son düzenleyen: Moderatör:
Oncelikle yardım ettiğiniz için çok teşekkür ederim. Konuşmalar biraz ikileme soktu. Güncel olarak mı kalmalı yoksa kendi sürümünü mü kullanmalıyım? Hangisi daha iyi?

Bunu deneyerek anlayabilirsin bazı kişilerde eski sürüm performans veriyor diyorlar ama yeni sürümü denemekten zarar gelmez. Baktın performans düşüşü var sürücüyü silersin DDU ile eski sürüme dönersin.

Catalyst için zaten destek kesildi. Bu nedenle olmuyor gözüküyor.
İki seçenek var gözüküyor. Crimson sürücüyü de deneyebilirsiniz.
"ATI Radeon™ HD 5450 Sürücüler ve Destek | AMD" https://www.amd.com/en/support/graphics/amd-radeon-hd/ati-radeon-hd-5000-series/ati-radeon-hd-5450
Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sistemim eski olsa dahi sevdiğim oyunları açabiliyor. Benim için hangisi daha iyi olur?
Bunu deneyerek anlayabilirsin bazı kişilerde eski sürüm performans veriyor diyorlar ama yeni sürümü denemekten zarar gelmez. Baktın performans düşüşü var sürücüyü silersin DDU ile eski sürüme dönersin.

Güncel olan sürüm mü? Peki sorun yaşanırsa eski sürüme nasıl dönebilir?

Öncelikle yardımlarınız için çok teşekkür ederim. Sistemim eski olsa dahi sevdiğim oyunları açabiliyor. Benim için hangisi daha iyi olur?
Crimson sürücüyü de deneyebilirsiniz. Olmazsa tekrar eskiye dönebilirsiniz.
Güvenli Mod'da DDU ile kaldırıp yapabilirsiniz.
"DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi | Technopat Sosyal" DDU ile Sürücü Kaldırma Rehberi

Evet hocam. DDU rehberi var.

Tamamdır hocam. Duruma göre yazarsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı