AMD Catalyst Omega Sürücüsü

IMPOSS1BLE, CW sorunu sadece Nvidia'ya özgü değil. (Konu dışına çıkılıyorsa affola)
AMD R9 2xx serisinde de bu sorunlar gözlemleniyor. Aynı şekilde GTX 7xx serisinde de öyle. Tamamen firmaya bağlı bir durum, AMD veya Nvidia'ya bağlı değil.

Zaten düzeltsin demedim, düzeltirsin dedim. Önemli olan sorunu çözmek, devam ettirmek değil eski serilerde varsa yeni serilerde de olacak diye bir kaide yok. Beni yanlış anlamayın lütfen.

Elektronik şans işi gerçekten. Geçmişte şanssız olaylar başıma çok geldiği için biliyorum, sorunların öyle O.C yapmakla falan ilgisi yok. AMD'de mavi ekran çok demek AMD'nin kötü olduğu anlamına gelmez. O hataları analiz etmek kolay değil, uzmanlık da yetmiyor. Örneğin yanlış takılmış RAMler bile sürücüyü işaret eden bir hataya sebep olabilir. Kartlarda sorun varsa bu AMD'den çok üreticiden ve kullanıcıdan da kaynaklanabilir.

Dediğim gibi mesela Amd kart alıyorlar kart çok ısınıyor sonra yok Amd çok ısınıyor yok şöyle böyle Amd sadece gpu'su üretiyor diğer parçalar anlaşmalı olduğu şirketler üretiyor. Artık önyargıları kaldırmamız lazım.

R7 265 ile nasıl perofrmans farkı olur?

De-contouring ve Fluid Motion'ı test eden oldu mu? Terascale 2/3 ve GCN 1.0'da desteklemiyor. GCN 1.1 ve üzerini istiyor. Üzerinde çok konuşulmasa da her ikisi de merak ettiğim özellikler.

Arkadaşlar R9 290 ile VSR'ı denedim. Çözünürlüğü arttırınca görüntü ekranı kaplamıyor. Catalystten ölçeklendirme zaten sonda. Bu driver ile ilgili olduğu için buraya yazdım. Atladığım bir seçenek mi var? De-contouring ve fluid motion'u cuma günü test edebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…