Adigevune Kilopat Katılım 3 Ekim 2014 Mesajlar 13 Yer Bayrampasa Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ekim 2014 #1 Merhaba ben "AMD Catalyst control center" yüklediğimde bu ekran çıkıyor : Fakat eskiden yüklediğimde oyun ayarları ve başka ayarlar vardı örnek : Lütfen yardım edin 2 haftadır yapmaya çalışıyorum olmuyor.
Merhaba ben "AMD Catalyst control center" yüklediğimde bu ekran çıkıyor : Fakat eskiden yüklediğimde oyun ayarları ve başka ayarlar vardı örnek : Lütfen yardım edin 2 haftadır yapmaya çalışıyorum olmuyor.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.478 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 3 Ekim 2014 #2 Denetim masasından AMD ve AMD ürünlerine ait ne yazılım varsa eksiksiz kaldır. Ardından DDU ile AMD seçip temizlik yap. Bilgisayarı yeniden başlat ve kendi sitesinden güncel sürümü indir ve yükle.
Denetim masasından AMD ve AMD ürünlerine ait ne yazılım varsa eksiksiz kaldır. Ardından DDU ile AMD seçip temizlik yap. Bilgisayarı yeniden başlat ve kendi sitesinden güncel sürümü indir ve yükle.