AMD Catalyst Sürücüsü sorunu - HD 7670M

Değiştirilebilir grafiklere bulaşmışsınız, kafanıza göre ekran kartı sürücüsü kuramazsınız bu yüzden.

https://www.technopat.net/forum/diz...-yasayabileceginiz-tum-sorunlarin-cozumu.html
Unifl yi kurdum "Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandır" seçeneğine tıkladığımda açılıyor. Teşekkürler yardımlarınız için.
Gör Burak abi insanlar yorumlarımıza hiç değer vermiyor, sanki ben orada UNIFL varsa kaldırın yazdım...

Gör Burak abi insanlar yorumlarımıza hiç değer vermiyor, sanki ben orada UNIFL varsa kaldırın yazdım...
Arkadaşım yanlış anlama senin anlatımının hepsini okudum dezavantajları içime sinmedi resmi olmayışı da artısı, oyun zevkiniz yarıda kalabilir oyundan atabilir gibi dezavantajları olduğundan bahsetmişsin. Artık o kadar canıma tak etti ki yumdum gözümü yükledim seçenek olmadığından. Sana da ayrıca teşekkür ederim. :)

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı