AMD Catalyst yükledikten sonra mavi ekran

İşletim sistemi
Windows 7
Makaleler
2
Yer
Kubina, Karaçay-Çerkesya
Bugün laptopumun ekran kartını görmediği için AMD Catalyst yükledim ve kurdum. Kurduktan sonra sistem yeniden başladı masaüstü açılınca aygıt yöneticisine girdim ekran kartımın ismi gözüküyordu. 1 dakika bilgisayardan ayrılıp mutfağa gidip geldim PC mavi ekran vermiş. Sadece güvenli modda çalışıyor normal modda mavi ekran veriyor. Sizce nasıl çözebilirim, ekran kartı mı bozuktur?

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen Dump dosyalarını paylaşın. Herkese söylemekten dilimde tüy bitti.😁

Lütfen Dump dosyalarını paylaşın. Herkese söylemekten dilimde tüy bitti.😁

Birazdan bakacağım.
Dostum gerçekten çok fazla hata var. İlk önce hataların ne olduğunu söyleyeyim. BAD POOL CALLER, DRIVER IRQL NOT LESS OR EQUAL, HAL INITIALIZATION FAILED( Biraz sıkıntı bir hata.) ve WHEA UNCORRECTABLE. Bir de UNEXPECTED KERNEL MODE TRAP. Ekran kartı sürücüsü, RAM bellekler ve yonga seti sürücüsünden dolayı hatalar oluşmuş. Bunları güncellemen gerekli. Bilmiyorum kullandığın bilgisayar tam olarak nedir, potansiyelini bilemem ancak Windows 8.1 veya Windows 10a geçmelisin. RAM bellekler için MemTest86 ile bir tarama yap ve fotoğraflarını yolla. HD Tune testini de yap.

SFC /scannow komutunu Komut İstemine girip arızalı dosyaları düzelt.
Ekran kartı sürücüsü güncellemesi yapmayı bilmiyorsan anlatayım sana.

Son düzenleme:
Eset Securitey kaldır.

"sfc /scannow" rehberini uygula.

HD Tune yazılımı ile "error scan" testi yap ve "health" sekmesini paylaş.

Ağ sürücüsü güncellemen lazım.

Bu sistemin çok sorunu var. Yarısı donanımsal yarısı sürücü olarak. O yüzden pek uğraşmaya değmeyecek gibi. Donanımsal olunca zaten mavi ekran alırsın gene.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı