F fifth22 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #1 İşlemci RYZEN 5 5600 AMD chipset driver yüklemeye çalıştığımda Microsoft Edge bunu virüs olarak görüyor. Sakla deyip setupı açtığımda ise NSIS error hatasını alıyorum.
AMD chipset driver yüklemeye çalıştığımda Microsoft Edge bunu virüs olarak görüyor. Sakla deyip setupı açtığımda ise NSIS error hatasını alıyorum.
Edgar Davids Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 387 Çözümler 1 13 Mart 2024 #2 fifth22 dedi: AMD chipset driver yüklemeye çalıştığımda Microsoft Edge bunu virüs olarak görüyor. Sakla deyip setupı açtığımda ise NSIS error hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı tam olarak şu an ben de yaşıyorum. Artı 0 Eksi
fifth22 dedi: AMD chipset driver yüklemeye çalıştığımda Microsoft Edge bunu virüs olarak görüyor. Sakla deyip setupı açtığımda ise NSIS error hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Aynı hatayı tam olarak şu an ben de yaşıyorum.
KS KS F fifth22 Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 254 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #3 Hocam anakartının markası neyse o markanın sitesinden indirebilirsin. Ben öyle yaptım. @Edgar Davids Artı 0 Eksi
Edgar Davids Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 387 Çözümler 1 13 Mart 2024 #4 fifth22 dedi: Hocam anakartının markası neyse o markanın sitesinden indirebilirsin. Ben öyle yaptım. @Edgar Davids Genişletmek için tıkla... Hocam, ASUS anakart kullanıyorum fakat ASUS'un sitesindeki chipset güncel değil 11.2023 tarihinde çıkmış. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mart 2024 Artı 0 Eksi
fifth22 dedi: Hocam anakartının markası neyse o markanın sitesinden indirebilirsin. Ben öyle yaptım. @Edgar Davids Genişletmek için tıkla... Hocam, ASUS anakart kullanıyorum fakat ASUS'un sitesindeki chipset güncel değil 11.2023 tarihinde çıkmış.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mart 2024 #5 Edgar Davids dedi: Hocam Asus anakart kullanıyorum fakat Asus'un sitesindeki chipset güncel değil 11.2023 tarihinde çıkmış Genişletmek için tıkla... Detaylıca sistemini belirt yeni konu açıp. Artı 0 Eksi
Edgar Davids dedi: Hocam Asus anakart kullanıyorum fakat Asus'un sitesindeki chipset güncel değil 11.2023 tarihinde çıkmış Genişletmek için tıkla... Detaylıca sistemini belirt yeni konu açıp.
Edgar Davids Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 387 Çözümler 1 13 Mart 2024 #6 claus dedi: Detaylıca sistemini belirt yeni konu açıp. Genişletmek için tıkla... Benzer konuyu yeniden açmam halinde cezalı duruma düşeceğimi tahmin ediyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mart 2024 Artı 0 Eksi
claus dedi: Detaylıca sistemini belirt yeni konu açıp. Genişletmek için tıkla... Benzer konuyu yeniden açmam halinde cezalı duruma düşeceğimi tahmin ediyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.412 Makaleler 60 Çözümler 816 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2024 #7 Açabilirsin. Hatalar sisteme özgüdür. Artı 0 Eksi
Edgar Davids Decapat Katılım 26 Ağustos 2023 Mesajlar 387 Çözümler 1 14 Mart 2024 #8 claus dedi: Açabilirsin. Hatalar sisteme özgüdür. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler, hata driverdan kaynaklıymış. Yeni çıktığından ötürü henüz stabil değilmiş, kullanıcılar hata alıyormuş benim gibi. fifth22 dedi: AMD chipset driver yüklemeye çalıştığımda Microsoft Edge bunu virüs olarak görüyor. Sakla deyip setupı açtığımda ise NSIS error hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada hata sisteminizden kaynaklı değil, yeni sürüm yakın zamanda yayınlandığından henüz stabil değilmiş bundan ötürü bu tarz hataları çoğu kullanıcı alıyormuş. Kurulumda hata yaşamayanlar da kurduktan sonra hatalar yaşıyorlarmış. Son düzenleme: 14 Mart 2024 Artı 0 Eksi
claus dedi: Açabilirsin. Hatalar sisteme özgüdür. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler, hata driverdan kaynaklıymış. Yeni çıktığından ötürü henüz stabil değilmiş, kullanıcılar hata alıyormuş benim gibi. fifth22 dedi: AMD chipset driver yüklemeye çalıştığımda Microsoft Edge bunu virüs olarak görüyor. Sakla deyip setupı açtığımda ise NSIS error hatasını alıyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam bu arada hata sisteminizden kaynaklı değil, yeni sürüm yakın zamanda yayınlandığından henüz stabil değilmiş bundan ötürü bu tarz hataları çoğu kullanıcı alıyormuş. Kurulumda hata yaşamayanlar da kurduktan sonra hatalar yaşıyorlarmış.