Halit70 Decapat Katılım 17 Nisan 2019 Mesajlar 749 Makaleler 3 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ekim 2019 #1 Merhaba. Chipset driver ve Ethernet'in güncel olup olmadığını nasıl bilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2019
Çözüm Recep Baltaş 4 Ekim 2019 Chipset için AMD mi Intel mi onu bilmek lazım. Mesela benim anakartım AMD X370 yonga setine sahip. Bakalım yonga seti sürücüm güncel mi? Aygıt Yöneticisi'ni açıyorum. Sistem Aygıtları altına geliyorum. AMD PCI aygıtının sürücü sürümüne bakıyorum: Ne görüyorum? 2018 sürüm. Şimdi AMD'nin sitesine giriyorum: Yonga seti > AM4 ve x370 seçip Submit diyorum: Gelen sayfadan Windows 10 sürücüsünü indiriyorum: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x370 Kurulumu yapıyorum ve voila!
Chipset için AMD mi Intel mi onu bilmek lazım. Mesela benim anakartım AMD X370 yonga setine sahip. Bakalım yonga seti sürücüm güncel mi? Aygıt Yöneticisi'ni açıyorum. Sistem Aygıtları altına geliyorum. AMD PCI aygıtının sürücü sürümüne bakıyorum: Ne görüyorum? 2018 sürüm. Şimdi AMD'nin sitesine giriyorum: Yonga seti > AM4 ve x370 seçip Submit diyorum: Gelen sayfadan Windows 10 sürücüsünü indiriyorum: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x370 Kurulumu yapıyorum ve voila!
S SmmmOxo Hectopat Katılım 6 Temmuz 2018 Mesajlar 370 Makaleler 1 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek MALİ MÜŞAVİR 4 Ekim 2019 #2 Driver booster 2 indirip güncelleme var mı sorgulatın var ise programa güncelleştirme yapmadan elle kendiniz güncelleyin...en kolayı bu şekilde olabilir.. Zira diğer türlü tek tek sorgulatıp güncelleme tarihlerine bakmanız lazım.. Artı -3 Eksi
Driver booster 2 indirip güncelleme var mı sorgulatın var ise programa güncelleştirme yapmadan elle kendiniz güncelleyin...en kolayı bu şekilde olabilir.. Zira diğer türlü tek tek sorgulatıp güncelleme tarihlerine bakmanız lazım..
ErenCatak Centipat Katılım 3 Ekim 2019 Mesajlar 20 4 Ekim 2019 #3 Cihaz sürücüsünü güncelleştirme Görev çubuğundaki arama kutusuna aygıt yöneticisi yazın, ardından Aygıt Yöneticisi'ni seçin. Cihazların adlarını görmek için bir kategori seçin, ardından güncelleştirmek istediğiniz cihaza sağ tıklayın (veya basılı tutun). Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'yı seçin. Sürücüyü Güncelleştir'i seçin. Windows yeni bir sürücü bulmazsa, cihaz üreticisinin Web sitesinde bir sürücü arayıp yükleme yönergelerini izleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ekim 2019 Artı 0 Eksi
Cihaz sürücüsünü güncelleştirme Görev çubuğundaki arama kutusuna aygıt yöneticisi yazın, ardından Aygıt Yöneticisi'ni seçin. Cihazların adlarını görmek için bir kategori seçin, ardından güncelleştirmek istediğiniz cihaza sağ tıklayın (veya basılı tutun). Güncel sürücü yazılımını otomatik olarak ara'yı seçin. Sürücüyü Güncelleştir'i seçin. Windows yeni bir sürücü bulmazsa, cihaz üreticisinin Web sitesinde bir sürücü arayıp yükleme yönergelerini izleyebilirsiniz.
LeViAcKeRMaN Megapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Aralık 2017 Mesajlar 3.289 Çözümler 11 Yer KaPTaN LeVi 4 Ekim 2019 #4 Güncel tarihlerine bakarak güncel olup olmadığını ayda bir kez takip edebilirsin ya da Artı 0 Eksi
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 4 Ekim 2019 #5 Chipset için AMD mi Intel mi onu bilmek lazım. Mesela benim anakartım AMD X370 yonga setine sahip. Bakalım yonga seti sürücüm güncel mi? Aygıt Yöneticisi'ni açıyorum. Sistem Aygıtları altına geliyorum. AMD PCI aygıtının sürücü sürümüne bakıyorum: Ne görüyorum? 2018 sürüm. Şimdi AMD'nin sitesine giriyorum: Yonga seti > AM4 ve x370 seçip Submit diyorum: Gelen sayfadan Windows 10 sürücüsünü indiriyorum: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x370 Kurulumu yapıyorum ve voila! Artı 2 Eksi Çözüm
Chipset için AMD mi Intel mi onu bilmek lazım. Mesela benim anakartım AMD X370 yonga setine sahip. Bakalım yonga seti sürücüm güncel mi? Aygıt Yöneticisi'ni açıyorum. Sistem Aygıtları altına geliyorum. AMD PCI aygıtının sürücü sürümüne bakıyorum: Ne görüyorum? 2018 sürüm. Şimdi AMD'nin sitesine giriyorum: Yonga seti > AM4 ve x370 seçip Submit diyorum: Gelen sayfadan Windows 10 sürücüsünü indiriyorum: https://www.amd.com/en/support/chipsets/amd-socket-am4/x370 Kurulumu yapıyorum ve voila!
Byfoot Hectopat Katılım 16 Ekim 2020 Mesajlar 68 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #6 Huawei D15 Matebook da AMD chipseti hangisi oluyor? Özelikleri Vega8, R5 3500U. Artı 0 Eksi