Thenarys Centipat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #1 Kuramıyorum, yardımcı olun şimdiden teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ağustos 2020
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #2 Thenarys dedi: Kuramıyorum, yardımcı olun şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 643421 Genişletmek için tıkla... Eğer Windows Defender dışında bir antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakıp kurun. Artı 0 Eksi
Thenarys dedi: Kuramıyorum, yardımcı olun şimdiden teşekkürler. Eki Görüntüle 643421 Genişletmek için tıkla... Eğer Windows Defender dışında bir antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakıp kurun.
KS KS Thenarys Centipat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #3 Rezerve6 dedi: Eğer Windows Defender dışında bir antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakıp kurun. Genişletmek için tıkla... Mevcut bir antivirüs programım yok windows defender kapattım yine aynı Artı 0 Eksi
Rezerve6 dedi: Eğer Windows Defender dışında bir antivirüs kullanıyorsanız devre dışı bırakıp kurun. Genişletmek için tıkla... Mevcut bir antivirüs programım yok windows defender kapattım yine aynı
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #4 Thenarys dedi: Mevcut bir antivirüs programım yok Windows Defender kapattım yine aynı. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi sitesinde baktığımda temp dosyasını silme işlemi de yazıyor onu deneyip tekrardan sonucu yazın. Artı 0 Eksi
Thenarys dedi: Mevcut bir antivirüs programım yok Windows Defender kapattım yine aynı. Genişletmek için tıkla... AMD'nin kendi sitesinde baktığımda temp dosyasını silme işlemi de yazıyor onu deneyip tekrardan sonucu yazın.
KS KS Thenarys Centipat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #5 Rezerve6 dedi: AMD'nin kendi sitesinde baktığımda temp dosyasını silme işlemi de yazıyor onu deneyip tekrardan sonucu yazın. Genişletmek için tıkla... Maalesef aynı hatayı alıyorum. Artı 0 Eksi
Rezerve6 dedi: AMD'nin kendi sitesinde baktığımda temp dosyasını silme işlemi de yazıyor onu deneyip tekrardan sonucu yazın. Genişletmek için tıkla... Maalesef aynı hatayı alıyorum.
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 19 Ağustos 2020 #6 Thenarys dedi: Maalesef aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Buradaki linki bir kontrol edin. Eğer yapmadığınız bir işlem varsa attığım linkten bakıp yapın. Sounucu yazın Artı 0 Eksi
Thenarys dedi: Maalesef aynı hatayı alıyorum. Genişletmek için tıkla... Buradaki linki bir kontrol edin. Eğer yapmadığınız bir işlem varsa attığım linkten bakıp yapın. Sounucu yazın
KS KS Thenarys Centipat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #7 Rezerve6 dedi: Buradaki linki bir kontrol edin. Eğer yapmadığınız bir işlem varsa attığım linkten bakıp yapın. Sounucu yazın Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde yüklenmiyor, başka bir alternatif var mıdır acaba? Artı 0 Eksi
Rezerve6 dedi: Buradaki linki bir kontrol edin. Eğer yapmadığınız bir işlem varsa attığım linkten bakıp yapın. Sounucu yazın Genişletmek için tıkla... Hiçbir şekilde yüklenmiyor, başka bir alternatif var mıdır acaba?
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #8 Thenarys dedi: Hiçbir şekilde yüklenmiyor, başka bir alternatif var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Buradaki programı indirin ve çalıştırın. Ayrıca C diskinde önceden oluşturulan kurulum klasörünü sildiğinzden emin olun Thenarys dedi: Hiçbir şekilde yüklenmiyor, başka bir alternatif var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü? Son düzenleme: 20 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Thenarys dedi: Hiçbir şekilde yüklenmiyor, başka bir alternatif var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Buradaki programı indirin ve çalıştırın. Ayrıca C diskinde önceden oluşturulan kurulum klasörünü sildiğinzden emin olun Thenarys dedi: Hiçbir şekilde yüklenmiyor, başka bir alternatif var mıdır acaba? Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü?
KS KS Thenarys Centipat Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #9 Rezerve6 dedi: Buradaki programı indirin ve çalıştırın. Ayrıca C diskinde önceden oluşturulan kurulum klasörünü sildiğinzden emin olun Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdiğim için özür diliyorum, ama bu sefer şu hatayı aldım Dosya Ekleri Adsız.png 133,6 KB · Görüntüleme: 68 Artı 0 Eksi
Rezerve6 dedi: Buradaki programı indirin ve çalıştırın. Ayrıca C diskinde önceden oluşturulan kurulum klasörünü sildiğinzden emin olun Sorun çözüldü mü? Genişletmek için tıkla... Geç cevap verdiğim için özür diliyorum, ama bu sefer şu hatayı aldım
Rezerve6 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Temmuz 2018 Mesajlar 1.647 Makaleler 12 Çözümler 30 Yer Kajaani Daha fazla Sistem Özellikleri R7 7700, Galax SG RTX3080, ROG STRIX B650E-F, Corsair 32GB Vengeance RGB, 1 TB PNY CS2130, 1 TB 970 Evo, Corsair RM850 Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2020 #10 Thenarys dedi: Geç cevap verdiğim için özür diliyorum, ama bu sefer şu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Buradaki linkten " AMD RAID" sürücüsü yazan 1.63MB'lik dosyayı indirin ve kurun, ardından yeniden başlatın. Bu işlemlerin ardından yeniden chipset sürücüsünü kurmayı deneyin, sonuçları buraya aktarın Thenarys dedi: Geç cevap verdiğim için özür diliyorum, ama bu sefer şu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü? Son düzenleme: 20 Ağustos 2020 Artı 0 Eksi
Thenarys dedi: Geç cevap verdiğim için özür diliyorum, ama bu sefer şu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Buradaki linkten " AMD RAID" sürücüsü yazan 1.63MB'lik dosyayı indirin ve kurun, ardından yeniden başlatın. Bu işlemlerin ardından yeniden chipset sürücüsünü kurmayı deneyin, sonuçları buraya aktarın Thenarys dedi: Geç cevap verdiğim için özür diliyorum, ama bu sefer şu hatayı aldım. Genişletmek için tıkla... Sorun çözüldü mü?