AMD Chipset Sürücüsü Nedir?

EnesKrmnn33

Hectopat
Daha fazla  

Selamlar. Senin yorumunu gördüm, ben de AMD işletim sistemli PC aldım, yakın zamanda elime ulaşacak. Chipset sürücü dedigin tam olarak nedir ve yüklenmesi gerekir mi merak ediyorum. Google'dan araştırıdım biraz ama tam anlayamadım. Şimdiden teşekkür ederim.

AMS OS çıkarmış da bizim mi haberimiz yok? AMD CPU'lu sistem ise kastınız, evet çipset sürücleri yüklenmeli tabii ki.

O zaman ben PC geldiği zaman AMD'nin sitesinden girip chipseti indirmem gerekiyor. Anladıgım kadarıyla.

Önce BIOS güncellemesi yapın.

Windows kurun.

Chipset

Ekran kartı

Lan-Wi-Fi

Ses Kartı, sürücülerini sırayla kurun.

Hayır anakart ve işlemci üreticilerinizin sitelerine girip, marka model uyumuna göre ilgili sürücüyü indirip kuruyorsunuz.

Hayır anakart ve işlemci üreticilerinizin sitelerine girip, marka model uyumuna göre ilgili sürücüyü indirip kuruyorsunuz.

B550 Mortar anakart a sahibim hangilerini indirmeliyim. BIOS güncelledim ama diğerlerini bilmiyorum.

RTX 2070 Super Gaming X Trio.

Chipset indirme tamamlanmadı diyor bir de chipset ve ses sürücüsünü MSI sitesinden indirmemiz daha doğru olmaz mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…