İşlemci için senin yüklemen gerek olan bir sürücü yok, bir şey yapmana gerek yok yani.
Chipset sürücüsü ve ekran kartı sürücüsünü kur, kâfi.
İsteğe bağlı olarak anakartının üreticisinin sitesinden ses ve LAN sürücülerini indirebilirsin, ki Windows bunları otomatik olarak kuruyor ve "genelde" sorunsuz oluyor bu sürücüler.
Selamlar. Senin yorumunu gördüm, ben de AMD işletim sistemli PC aldım, yakın zamanda elime ulaşacak. Chipset sürücü dedigin tam olarak nedir ve yüklenmesi gerekir mi merak ediyorum. Google'dan araştırıdım biraz ama tam anlayamadım. Şimdiden teşekkür ederim.
Merhaba, herkese iyi forumlar dilerim. Yakın zamanda bir sistem topladım ve elime yarın ulaşacak. Sistemimin çoğu Driver'ı flash diskimde bekliyor. Daha önceden hiç masaüstü bir sistem toplamadım ve kullanmadım. O yüzden chipset Driver'ı nedir bilmiyorum. Bu Driver'ı kurmama gerek var mı? Ayrıca...
Chipset, aslında anakartınızın sürücüsü. Ekran kartı sürücüsü gibi düşünebilirsiniz. PCI genişleme yuvalarından tutun, RAM yuvalarına kadar, anakarttın enerji yönetimine kadar her koşulu, işletim sistemine göre ayarlayan bir paket.
Chipset, aslında anakartınızın sürücüsü. Ekran kartı sürücüsü gibi düşünebilirsiniz. PCI genişleme yuvalarından tutun, RAM yuvalarına kadar, anakarttın enerji yönetimine kadar her koşulu, işletim sistemine göre ayarlayan bir paket.