AMD chipset sürücüsü yüklenmeli mi?

metehansama

Decapat
Daha fazla  
RX 6500 XT kullanıyorum sürücüsünü kurarken chipset driverının da kurulduğunu gösteriyor. Buna rağmen anakartımın sitesinden chipset sürücüsünü yüklemem gerekiyor mu? Bir de yüklersem Denetim Masası'na Ryzen özel güç planları gelir mi?

Konuyla alakasız ama ben de RX 6500 XT alacağım sen hangi markayı aldın? Aldığına memnun musun?

Bende RX 6600 var. Gigabyte eagle 3 fanlı modelini aldım gayet memnunum. 8400 TL'ye aldım.

Bende RX 6600 var. Gigabyte eagle 3 fanlı modelini aldım gayet memnunum. 8400 TL'ye aldım.

Şu an 4700e düştü bazı 6500XT'ler onları almayı düşünüyorum idarelik olsun diye zaten anakartım PCI-E3 ve işlemcim de PCI-E3 ondan dolayı nasıl performans düşüklüğü yaşarım bilmiyorum.

Konuyla alakasız ama ben de RX 6500 XT alacağım sen hangi markayı aldın? Aldığına memnun musun?
ASUS Dual modelini aldım. Maalesef memnun değilim, oyunlarda drop girdiği oluyor ekran çevirirken donma gibi birçok sorunla karşılaştım Dying Light 2 ve Batman Arkham Knightı zehir etti bana, hele pcie 3.0 kullanacaksan hiç alma.

ASUS Dual modelini aldım. Maalesef memnun değilim, oyunlarda drop girdiği oluyor ekran çevirirken donma gibi birçok sorunla karşılaştım Dying Light 2 ve Batman Arkham Knight'ı zehir etti bana, hele PCI-e 3.0 kullanacaksan hiç alma.

Gigabyte iyidir ben kullanıyorum memnunum iade edebiliyorsan et. Ama belki sürücüleri falan yüklemediysen ondanda oluyor olabilir. Yani belki de bir çözümü vardır.

@metehansama evet çıkarmamış. Gerek de yokmuş herhalde. Burada açıklanıyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı