AMD chipset ve Adrenalin 24.7.1 güncellemeri çıktı

ThqVortex

Centipat
Daha fazla  
AMD chipset drivers - release date - 2024-07-26 -
Revision number - 6.07.22.037
AMD chipset ve yeni chipset ile alakalı BIOS Update + adrenalin 24.7.1 oldukça başarılı çalışıyor. Sanırım 1 yılı aşkın süredir ilk defa AMD sistemler tam olarak optimize olmuş durumda. AMD işlemci ve ekran kartı kullanan birisi olarak tavsiyem güncellemelerin üçünü de (BIOS+chipset+ekran kartı sürücsü) yapmanız. Güncellemeleri halihazırda yapmış olan veya konuyu okuduktan sonra yapan arkadaşlar fikirlerini paylaşırsa sevinirim. Herkese iyi sosyaller.

Bana henüz bios güncellemesi gelmemiş. Ama diğer sürücüleri kurdum, her zamanki gibi yine hiçbir sorunla karşılaşmadım çok şükür.

Sadece ekran kartının (RX 7800 XT) boşta 50-70W arası güç tüketimi problemi var. O da baktığımda genel ve bilinen sorun olarak görünüyor.

f18b bios sürümü sizin için yeni sürümdür.Sizin için de update mevcut.

5500 xt kullanıyorum ve ekran kartı güncellemesini yaptıktan sonra saçma sapan sorunlar yaşamaya başladım. Hatta daha kurarken yaşandı, bilgisayar kendini yeniden başlattı ve üstüne bir de ekran kartım devre dışı kaldı. Daha önce böyle bir şey yaşayan var mı? Bu arada sabah oyun oynadım sıkıntısız bir şekilde, öğlenden sonra bu yaşandı.

Evet bende de aynı kart var ve böyle bir problem yaşadım. Dostum ne yaptım biliyor musun? , sinirlendim ekran kartını söktüm koydum kenara ertesi gün tekrar taktım DDU ile driverleri sildim sonra interneti kapatıp 24.6.1 sürümü yükledim. Tekrar interneti açıp 24.7.1 yükseltmesi yaptım ve sorun çözüldü. (rx6600xt sipariş verdim böyle sorunlar yaşamamak için bunu da satacağım)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…