AMD Çift Ekran Kartı Geçiş Sorunu

LittleDevil

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar benim laptopumda çift ekran kartı var. Biri AMD sanırım işlemcinin aygıt yöneticisinde adı R5 Graphics olarak görünüyor. Diğeri de R5 m330. AMD CCC'dan yüksek performans yapsam da oyunlarda R5 Graphicsi görüyor. Dün format bile attım. Driverları HP'nin sitesinden kurdum ama sorun yine aynı.

Denediğim Oyunlar;
-Skyrim
-GTA V
-PES 2017

Bir bilen yok mu?

Güncel

@Recep Baltaş abim bi bakar mısın yazdan beri bu problemle uğraşıyorum.

Aldığınız yerle konuşma şansınız var mı ? Ayrıca AMD'nin en güncel driverını kurduğunuzdan emin olun.
AMD nin kendi sitesinden ekran kartı modelinize uygun en günce driveri indirip tekrar deneyin

Aldığınız yerle konuşma şansınız var mı ? Ayrıca AMD'nin en güncel driverını kurduğunuzdan emin olun.
AMD nin kendi sitesinden ekran kartı modelinize uygun en günce driveri indirip tekrar deneyin
Konuştum onlara anlattım bana HP'nin sitesinden driverları yüklememi söylediler laptopa format attım ve dediklerini yaptım AMD Catalyst Control Center'dan Gta V yüksek performans yapıyorum ama sonuç yine aynı vram 1 gb gözüküyor.

Konuştum onlara anlattım bana HP'nin sitesinden driverları yüklememi söylediler laptopa format attım ve dediklerini yaptım AMD Catalyst Control Center'dan Gta V yüksek performans yapıyorum ama sonuç yine aynı vram 1 gb gözüküyor.
Siz dediğim gibi AMD'nin kendi sitesinden en güncel driver'ı indirin.

Siz dediğim gibi AMD'nin kendi sitesinden en güncel driver'ı indirin.
AMD'nin sitesinden en güncel driverı yükledim yükledim fakat işlemciyi bulamadım. Hocam siz bakar mısınız birde AMD'nin sitesinden. Windows zaten yüklemiş ama sildiğimde bulamadım AMD'nin sitesinde sadece M330 var onuda kurdum yine durum aynı hocam.

Birincil Ekran Kartım ; AMD A8-7410 APU with AMD Radeon R5 Graphics

Güncel

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı