yusuf kağnıcı Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Merhabalar arkadaşlar. Sistemim; AMD Ryzen 5 2600. Gigabyte B450M S2H. Gigabyte RX570 4 GB. XPG 8 GB RAM D30. FSP Hydro 600 Watt. 1 TB 7200 RPM Seagate Barracuda. Adata 240 GB SU630. Sistemimdeki bütün sürücüler ve Windows günceldir. Çipsetimi güncellemek istedim. AMD'nin sitesinden en güncel sürümü indirdim ve kurmak istediğimde aşağıdaki fotoğraftaki problem çıkıyor, sorun nedir acaba? @Shimada Sensei Son düzenleme: 16 Şubat 2021
Merhabalar arkadaşlar. Sistemim; AMD Ryzen 5 2600. Gigabyte B450M S2H. Gigabyte RX570 4 GB. XPG 8 GB RAM D30. FSP Hydro 600 Watt. 1 TB 7200 RPM Seagate Barracuda. Adata 240 GB SU630. Sistemimdeki bütün sürücüler ve Windows günceldir. Çipsetimi güncellemek istedim. AMD'nin sitesinden en güncel sürümü indirdim ve kurmak istediğimde aşağıdaki fotoğraftaki problem çıkıyor, sorun nedir acaba? @Shimada Sensei
zeki1981 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Temmuz 2020 Mesajlar 15.699 Çözümler 165 16 Şubat 2021 #2 Anakartın sitesinden indirmelisin. Artı 0 Eksi
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 16 Şubat 2021 #3 Anakartın driverla uyumlu değil diye anladım anakartının sitesinden chipseti indirmeyi dene. Artı 0 Eksi
KS KS yusuf kağnıcı Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 zeki1981 dedi: Anakartın sitesinden indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Çipset sürücüleri anakartın değil AMD'nin sitesinden iner. Recx and Flex dedi: Anakartın driverla uyumlu değil diye anladım anakartının sitesinden chipseti indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Anakartın sitesinde güncel sürüm yok ve en son yayınlananı indirdim fakat kurulum yapmıyor. Artı 0 Eksi
zeki1981 dedi: Anakartın sitesinden indirmelisin. Genişletmek için tıkla... Çipset sürücüleri anakartın değil AMD'nin sitesinden iner. Recx and Flex dedi: Anakartın driverla uyumlu değil diye anladım anakartının sitesinden chipseti indirmeyi dene. Genişletmek için tıkla... Anakartın sitesinde güncel sürüm yok ve en son yayınlananı indirdim fakat kurulum yapmıyor.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #5 Fark ettiysen RAID yazıyor, depolama aygıtın galiba RAID olarak çalışıyor, RAID sistemlerle Chipset sürücüsü uyumlu değil. Artı 0 Eksi
Fark ettiysen RAID yazıyor, depolama aygıtın galiba RAID olarak çalışıyor, RAID sistemlerle Chipset sürücüsü uyumlu değil.
KS KS yusuf kağnıcı Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #6 Tseenka dedi: Fark ettiysen RAID yazıyor, depolama aygıtın galiba RAID olarak çalışıyor, RAID sistemlerle chipset sürücüsü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam lazım. Artı 0 Eksi
Tseenka dedi: Fark ettiysen RAID yazıyor, depolama aygıtın galiba RAID olarak çalışıyor, RAID sistemlerle chipset sürücüsü uyumlu değil. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmam lazım.
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #7 yusuf kağnıcı dedi: Peki ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... RAID hakkında fazla bir bilgim yok ama bir Boot modu, BIOS'tan AHCI olarak değiştirirsen düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
yusuf kağnıcı dedi: Peki ne yapmam lazım. Genişletmek için tıkla... RAID hakkında fazla bir bilgim yok ama bir Boot modu, BIOS'tan AHCI olarak değiştirirsen düzelmesi lazım.
KS KS yusuf kağnıcı Kilopat Katılım 22 Mayıs 2015 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #8 Tseenka dedi: RAID hakkında fazla bir bilgim yok ama bir Boot modu, BIOS'tan AHCI olarak değiştirirsen düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim. Artı 0 Eksi
Tseenka dedi: RAID hakkında fazla bir bilgim yok ama bir Boot modu, BIOS'tan AHCI olarak değiştirirsen düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Bir deneyeyim.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 16 Şubat 2021 #9 Hocam buradan attığımı indirir misiniz? B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.star... www.gigabyte.com yusuf kağnıcı dedi: Çipset sürücüleri anakartın değil AMD'nin sitesinden iner. Anakartın sitesinde güncel sürüm yok ve en son yayınlananı indirdim fakat kurulum yapmıyor. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam buradan attığımı indirir misiniz? B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global window.isNuxtPage = true;B450M S2H (rev. 1.x) Support | Motherboard - GIGABYTE Global (function (w, d, s, l, i) { w[l] = w[l] || []; w[l].push({ 'gtm.star... www.gigabyte.com yusuf kağnıcı dedi: Çipset sürücüleri anakartın değil AMD'nin sitesinden iner. Anakartın sitesinde güncel sürüm yok ve en son yayınlananı indirdim fakat kurulum yapmıyor. Genişletmek için tıkla...
Tseenka Kilopat Katılım 8 Temmuz 2018 Mesajlar 2.349 Makaleler 1 Çözümler 12 Yer C:\Config.Msi Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #10 yusuf kağnıcı dedi: Bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Sende AHCI yazan yerde RAID yazması lazım, onu AHCI yap. Artı 0 Eksi
yusuf kağnıcı dedi: Bir deneyeyim. Genişletmek için tıkla... Sende AHCI yazan yerde RAID yazması lazım, onu AHCI yap.