AMD cleanup utility kurulduktan sonra sistem kapanıp bir daha açılmadı

furkansof

Centipat
Daha fazla  
RAM
GSKILL 16GB DDR4
SSD veya HDD modeli
GIGABYTE 500GB M.2
Ekran kartı
RX 6600 8GB
Anakart
GIGABYTE H610M H
İşlemci
İ3 12100F
AMD Cleanup Utility indirdim, kurarken sistemi yeniden başlatmamı istedi. Sistemde hiçbir sıkıntı yokken, yeniden başlattıktan sonra bir daha da açılmadı. RAM slotlarını değiştirdim, BIOS pilini çıkarıp bekledim, ekran kartını çıkardım. BIOS ekranı dahil "No Signal" yazısı dahi gelmiyor kapatıp açınca. İndirdiğim uygulama üzerinde hiçbir işlem yapmadığım hâlde, sadece kapatıp açtığım için 1 gündür sistemi açamıyorum. Bilen abilerim, kardeşlerim yardım ederse sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD Cleanup Utility indirdim, kurarken sistemi yeniden başlatmamı istedi. Sistemde hiçbir sıkıntı yokken, yeniden başlattıktan sonra bir daha da açılmadı. RAM slotlarını değiştirdim, BIOS pilini çıkarıp bekledim, ekran kartını çıkardım. BIOS ekranı dahil "No Signal" yazısı dahi gelmiyor kapatıp açınca. İndirdiğim uygulama üzerinde hiçbir işlem yapmadığım hâlde, sadece kapatıp açtığım için 1 gündür sistemi açamıyorum. Bilen abilerim, kardeşlerim yardım ederse sevinirim.
Kasadaki fanlar çalışıyor mu?

AMD Cleanup Utility indirdim, kurarken sistemi yeniden başlatmamı istedi. Sistemde hiçbir sıkıntı yokken, yeniden başlattıktan sonra bir daha da açılmadı. RAM slotlarını değiştirdim, BIOS pilini çıkarıp bekledim, ekran kartını çıkardım. BIOS ekranı dahil "no signal" yazısı dahi gelmiyor kapatıp açınca. İndirdiğim uygulama üzerinde hiçbir işlem yapmadığım hâlde, sadece kapatıp açtığım için 1 gündür sistemi açamıyorum. Bilen abilerim, kardeşlerim yardım ederse sevinirim.

RAM'leri ve BIOS pilini çıkarıp dene sonra tekrar hepsını tak sonra tekrar start ver dene bakalım.

Dostum, SSD'yi söküp PC'yi açmayı dener misin? Benzer bir olay ben de yaşamıştım. Sadece SSD'yi çıkar ve sistemi boot etmeyi dene. Bir de monitörün açık olduğundan ve DP ya da HDMI kablosunu anakart yerine ekran kartının arkasındaki slota taktığından emin ol.

Dostum, SSD'yi söküp PC'yi açmayı dener misin? Benzer bir olay ben de yaşamıştım. Sadece SSD'yi çıkar ve sistemi boot etmeyi dene. Bir de monitörün açık olduğundan ve DP ya da HDMI kablosunu anakart yerine ekran kartının arkasındaki slota taktığından emin.

Hocam bu dediğiniz işlemi YouTube'dan bakıp yapınca sistem açıldı fakat şu an ekranda şöyle bir görüntü var. Ne yapmam gerekiyor? Güvenli mod falan diyor.

Dostum, SSD'yi söküp PC'yi açmayı dener misin? Benzer bir olay ben de yaşamıştım. Sadece SSD'yi çıkar ve sistemi boot etmeyi dene. Bir de monitörün açık olduğundan ve DP ya da HDMI kablosunu anakart yerine ekran kartının arkasındaki slota taktığından emin ol.
Şuan sistem açıldı da güvenli mod olarak açıldı, bilmediğim için bir şeye dokunmak istemiyorum, Clr_cmos işlemi uyguladim, bios pili ve ram yerlerini tekrar değişince güvenli mod olarak çalıştı fakat şuan sistem audio drivenini falan görmüyor

Dosya Ekleri

• 17474208291521394287975278299890.jpg
    17474208291521394287975278299890.jpg
    242,2 KB · Görüntüleme: 13
Son düzenleme:
Hocam bu dediğiniz işlemi YouTube'dan bakıp yapınca sistem açıldı fakat şu an ekranda şöyle bir görüntü var. Ne yapmam gerekiyor? Güvenli mod falan diyor.

Şuan sistem açıldı da güvenli mod olarak açıldı, bilmediğim için bir şeye dokunmak istemiyorum, Clr_cmos işlemi uyguladim, bios pili ve ram yerlerini tekrar değişince güvenli mod olarak çalıştı fakat şuan sistem audio drivenini falan görmüyor
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı