clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #1 Bu program çipset driverlarını silmede işe yarar mı? Yoksa sadece ekran kartı için mi?
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 18 Nisan 2021 #2 Bu DDU programı tarzı bir şey diye biliyorum. Sadece AMD firmasına ait bir yazılım ama.
clunky Picopat Katılım 27 Şubat 2021 Mesajlar 170 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Nisan 2021 #3 Ahmet İnanoğlu dedi: Bu DDU programı tarzı bir şey diye biliyorum. Sadece AMD firmasına ait bir yazılım ama. Genişletmek için tıkla... Onu sormadım yani çipsetide siliyor mu demiştim yoksa ekran kartı mı sadece.
Ahmet İnanoğlu dedi: Bu DDU programı tarzı bir şey diye biliyorum. Sadece AMD firmasına ait bir yazılım ama. Genişletmek için tıkla... Onu sormadım yani çipsetide siliyor mu demiştim yoksa ekran kartı mı sadece.
Ahmet İnanoğlu Decipat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 2.984 Çözümler 9 Yer İstanbul/Ataşehir 18 Nisan 2021 #4 Chipset driverı Denetim Masası'ndan silinebiliyor. Ekran kartı driverı hakkında bilgim yok. Ama büyük ihtimal o da siliniyordur bu program ile.
Chipset driverı Denetim Masası'ndan silinebiliyor. Ekran kartı driverı hakkında bilgim yok. Ama büyük ihtimal o da siliniyordur bu program ile.