AMD clock Speed 0 MHz

demirbasgram

Femtopat
Daha fazla  
RAM
2x8 Gb GSkill
SSD veya HDD modeli
1 Tb Crucial
Ekran kartı
Powercolor Amd Radeon 6650 XT 8GB
Anakart
Biostar B550 MH
İşlemci
Amd Ryzen 5 5600
Arkadaşlar merhaba, dün akşam Rainbow Six: Siege oynarken ani takılmalar başladı. Ben hemen NZXT CAM programını açarak işlemci ve ekran kartı değerlerini kontrol ettim. İşlemci değerlerimin normal olduğunu, ekran kartı değerlerimde clock Speed'in ani olarak 0 MHz'e düşüp yükseldiğini gördüm. Yaşamış olduğum hatanın çözümü nedir acaba bilen var mı?

Merhaba sıcaklık değerleri normal miydi?

Başka bir uygulama ile kontrol edebilir misiniz? Muhtemelen sürücüler ile alakalıdır.

Veya hala yaşıyor musunuz?

Alt+R yaparak AMD uygulamasını açıp performans kısmından bir takip edin bakalım.

Merhaba sıcaklık değerleri normal miydi?
Sıcaklık değerleri normal evet.

Alt+R yaparak AMD uygulamasını açıp performans kısmından bir takip edin bakalım.
şu an çalışıyorum fakat akşam tekrar bakacağım bir kaç yabancı sitede bilgi buldum konuyla alakalı

Başka bir uygulama ile kontrol edebilir misiniz? Muhtemelen sürücüler ile alakalıdır.

Veya hala yaşıyor musunuz?
yaşıyorum neden sordunuz ?

Sıcaklık değerleri normal evet.

Şu an çalışıyorum fakat akşam tekrar bakacağım birkaç yabancı sitede bilgi buldum konuyla alakalı

Yaşıyorum neden sordunuz ?

Bazen yeniden başlayınca vs. Düzeliyor o yüzden. Sürücüler ile alakalı gibime geldi benim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…