AMD çözünürlük oluşturma

Emir F.

Kilopat
CS:GO'yu 1280x1024 4:3 oynuyorum. Valorant'ta da aynı çözünürlükte oynamak istiyorum ama çıkmıyor. Sapphire Nitro RX590 ekran kartına sahibim.
AMD ayarlarında özel çözünürlük kısmını buldum ama bilmediğimden karıştırmak istemedim. Birkaç forumda belirli yerleri değiştirmeniz yeterli denmiş ama Hz ayarı falan yapmak gerekiyor mu onunla alakalı hiçbir şey göremedim. Bundan dolayı yardımcı olursanız sevinirim.

1717174539405.png

Buradan yeni oluştura giriyoruz ardından.

1717174574895.png

Kırmızı ile işaretlediğim iki yere istediğiniz çözünürlüğü yazıyorsunuz sizin için 1280x1024 yazın iki yerede. Eğer Hz değiştirmek istemiyorsanız monitörünüz standart ayarını kullanacaktır değiştirmek istiyorsanız en üstün altında yenileme hızını yükseltip düşürebilirsiniz.

Eki Görüntüle 2209738

Buradan yeni oluştura giriyoruz ardından.

Eki Görüntüle 2209739

Kırmızı ile işaretlediğim iki yere istediğiniz çözünürlüğü yazıyorsunuz sizin için 1280x1024 yazın iki yerede. Eğer Hz değiştirmek istemiyorsanız monitörünüz standart ayarını kullanacaktır değiştirmek istiyorsanız en üstün altında yenileme hızını yükseltip düşürebilirsiniz.

4:3 olması için bir şey yapmam gerekiyor mu? Bir de en aşağıdaki zamanlama kutupluluğu benimkinde default olarak pozitife negatif sende pozitife pozitif onu da değiştirmem lazım mı?

4:3 olması için bir şey yapmam gerekiyor mu? Bir de en aşağıdaki zamanlama kutupluluğu benimkinde default olarak pozitife negatif sende pozitife pozitif onu da değiştirmem lazım mı?

Ben CS'de 1280x960 yapmak için kullandım sadece dediğim ayarları değiştirdim 4:3 oldu bende zamanlama kutupluğu hakkında bilgim yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı