Çözüldü AMD CPU ve NVIDIA ekran kartlı sisteme Hackintosh kurulur mu?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

szep

Hectopat
Ekran kartı
RTX 3060
İşlemci
Ryzen 5 5600G
M3 Pro'da MacOS'e alışmaya başlayınca iki işletim sistemi arasında geçiş yapmak benim için zorlaşmaya başladı ve ana bilgisayarıma Hackintosh kurmak istedim ancak sanırım NVIDIA ekran kartlı sistemlere kurulmuyormuş. Benim sistemime kurulabilir mi hocalarım?

Çözüm
İşlemciniz Intel Comet Lake serisine ait, Hackintosh sistemlere genelde uyumludur ancak yine de kontrol edin. Tabii ki iş sadece işlemci ile bitmiyor Wi-Fi, ses, Ethernet, touchpad hatta klavye donanımlarınızın bile uyumlu olması stabilizasyon ve kullanım kolaylığı için çok önemlidir lütfen hepsini tek tek araştırın ve bulun. Kararı kendiniz verin. Yardıma ihtiyaç duyarsanız yeni konular açmaktan çekinmeyin. İyi Sosyaller!
Neredeyse imkansız diyebilirim. Mümkün olsa bile son derece kritik stabilizasyon sorunları ve uyumsuzluklar yaşayacaksınızdır.

İşlemciniz Intel Comet Lake serisine ait, Hackintosh sistemlere genelde uyumludur ancak yine de kontrol edin. Tabii ki iş sadece işlemci ile bitmiyor Wi-Fi, ses, Ethernet, touchpad hatta klavye donanımlarınızın bile uyumlu olması stabilizasyon ve kullanım kolaylığı için çok önemlidir lütfen hepsini tek tek araştırın ve bulun. Kararı kendiniz verin. Yardıma ihtiyaç duyarsanız yeni konular açmaktan çekinmeyin. İyi Sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkür ederim, hayırlı akşamlar.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı