AMD Crimson 17.1.2 Güncelleme 16 Bit Uygulama Hatası

Berkay Kalkan

Kilopat
Makaleler
1
Yer
Üsküdar/Çengelköy
Merhaba arkadaşlar. Bir kaç gündür bu hatayı alıyorum. RX serisi ekran kartı kullanan bazı arkadaşlarımda da aynı sorun vardı. Sürücüyü temiz kurulum yapmak çözüm olabilir ama bu hatanın başka bir çözümü var mıdır? Ya da sebebi nedir?

@Recep Baltaş @Ali Güngör @JaroxJamaica @samet67671

radeon.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce buradan ekran kartımıza ve işletim sistemimize uygun sürücüyü indiriyoruz ve masaüstüne atıyoruz.
Download Drivers

Sonra buradaki rehberi uyguluyoruz.
DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Bu işlem bitince, masaüstündeki sürücüyü kurulum esnasında 'Temiz kurulum' seçeneğine basarak kuruyoruz, bu kadar.

Önce buradan ekran kartımıza ve işletim sistemimize uygun sürücüyü indiriyoruz ve masaüstüne atıyoruz.
Download Drivers

Sonra buradaki rehberi uyguluyoruz.
DDU ile AMD ve NVIDIA Sürücü Kaldırma Rehberi

Bu işlem bitince, masaüstündeki sürücüyü kurulum esnasında 'Temiz kurulum' seçeneğine basarak kuruyoruz, bu kadar.
İşlemi uyguladım. Sorunsuz bir şekilde kuruldu. Bir sorum daha olacaktı. i5 6500 işlemci kullanımı masaüstünde sürekli olarak yüksek. Bazen mouse imlecinde donma bile oluyor. Sebebi ne olabilir. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Çözmek için illaki Windows temiz kurulum mu yapmak gerek?

İşlemi uyguladım. Sorunsuz bir şekilde kuruldu. Bir sorum daha olacaktı. i5 6500 işlemci kullanımı masaüstünde sürekli olarak yüksek. Bazen mouse imlecinde donma bile oluyor. Sebebi ne olabilir. Eskiden böyle bir sorun yoktu. Çözmek için illaki Windows temiz kurulum mu yapmak gerek?
Virüs falan olabilir arka plan uygulamalarına bakın.

Önce bu rehberi uygulayın. Özellikle alıntıladığım kısımdaki uygulamaları indirin, kurun ve tarama yapın.
Malware Bulaşan Bilgisayar Nasıl Temizlenir? - Technopat
İlk aşamada malware bulaşan sistemi temizlemek için üç farklı anti-malware yazılımını kullanmanızı öneririz. Bunlar sırasıyla Malwarebytes Anti-Malware, AdwCleaner ve Junkware Removal Tool.

Sonra da buraya uğrayın, tüm yönergeleri uygulayın.
Temel Sistem Bakım ve Performans Optimizasyonu Yönergesi

Hala çözülmediyse bunu deneyin.
KB3201845 Sonrası Windows 10 %100 Disk Kullanımını Düzeltin - Technopat

Yine çözülmediyse çipset sürücülerini güncelleyin, güncellemeden sonra Intel Rapid Storage Technology'yi silin.

Bunlara rağmen sorun çözülmediyse temiz kurulum öneriyorum.

Bende ise dijital imza hatası veriyor. Dijital imzayı kaldırıyorum. PC kendine reset atıyor. Kurunca yine driver imza sorunu karşıma çıkıyor. Ayrıca whql AMD chipset driveri kurunca PC çöküyor. Windows açılmıyor. 17.2.1 de whql ve bu sorunu yaşıyorum. Ne chipset kurabiliyorum. Ne grafik sürücüsünü.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı