Çözüm AMD Crimson 'Radeon Ek Ayarları başlatılamaz'

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
@Harmonia Cihazınıza uygun Crimson sürücüsünü yükleyin, oyunları otomatik olarak tanıyacaktır. Böylece her oyun için özel ayar yapmanız mümkün.
oyun ayarlarını lowa cektim ancak yüksek performans alamıyorum eskisi gibi herkes radeon ek ayarlarından yüksek performansa cekmemi söylüyor ancak öyle bir secenek yok crimson tercihlerde

@Plyra Merhaba hocam bilgisayarımı formatladıkdan sonra readonun son sürüm driverimi indirdim ekran kartım r7 370 fakat ekran çözünürlüğüm 1600 x 1200 de kaldı 1920 x 1080 görünmüyor çözünürlüklerde. eskiden readon ek ayarlarına girip yapabiliyordum şuan readon ek ayarlarına giremiyorum readon tercihlerden daha sonra readon ek ayarlarına girebiliyordum nasıl yapabilirim yardımcı olabilirmsiniz

bende amd kulanıcısıyım ama neden bende özel çözunurluk yook laptop kulanıyorum,

d
Yeni konu açın, tüm donanımlarınızı yazın ve beni etiketleyin.
merhaba size burdan ulasabildim kusura bakmayın hemen özet geceyim ramlerim gskill 3200mhz 2x8gb ram 5 ay sorunsuz 3200 mhzde kullandım anakart gigabyte b450ms2h ama bu sureden sonra pc kendıne reset atmaya başladı ve 2133 mhz de kullanmak zorunda kaldım yüksek mhz degerine cektigimde aynı hatayı veriyor ne yapmalıyım psu corsair vs550 el atarsanız minnettar kalırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…