AMD Crimson ReLive Sürücüsü Yüklerken Tepki Vermeme

Makaleler
1
Yer
Istanbul
Windows 10'a USB aracılığıyla geçtim, AMD sitesinden driverı indirdim. Fakat resimde görmüş olduğunuz ekrandaki yükleme çubuğu biraz daha ilerledikten sonra bilgisayar tepki vermiyor.Donup kalıyor bataryayı çıkarmak zorunda kalıyorum. Birkaç kere denedim yine aynısı oluyor. Yardımlarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şöyle dene, DDU ile intel ve AMD kaldır ve sistemi yeniden başlat. İlk olrak güncel ıntel sürücünü yükle. Sonra AMD sürücünü boş bir klasöre çıkart. Ardındanda aygıt yöneticisinden AMD ekran kartını bu klasördeki dosyaları göstererek kurmayı dene.

DDU aklıma gelmişti ama daha öncede kullanmıştım fakat bu problemde işe yaramaz diye düşünmüştüm. Aşamaları uyguladıktan geri dönüş yapacağım.

Intel işlemci silinmedi Grafik Kontrol Paneli devrede duruyor. Birde aygıt yöneticisinde iki ekran kartıda isimleriyle gözüküyor.

Göstererek kuramıyorum. Ekran kartları aygıt yöneticisinde yine gözüküyor. Catalyst'i kurmayı çalışacağım.

Daha fazla kurcalamayacağı. bu şekilde oyunları oyunları oynayabiliyorum. Saçma sapan sorunlar hep beni bulur zaten. Kesin çözüm bulduğunuz zamana bilgilendirirseniz sevinirim.

Birsüre bekledikten sonra yüklenmiş olarak göreceksiniz. Sadece biraz sabırlı olun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…