zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 13 Mayıs 2017 #11 Oğuzemre dedi: Birsüre bekledikten sonra yüklenmiş olarak göreceksiniz sadece biraz sabırlı olun Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Oğuzemre dedi: Birsüre bekledikten sonra yüklenmiş olarak göreceksiniz sadece biraz sabırlı olun Genişletmek için tıkla... Nasıl yani?
Oğuzemre Hectopat Katılım 19 Ağustos 2015 Mesajlar 112 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Mayıs 2017 #12 Yüklemeyi başlat ve beklemeye başla 15-20dakika bekle internet hızına göre değişiklik gösterebilir
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 13 Mayıs 2017 #13 Ama sorun başka tepki vermiyor saat ilerlemiyor birkaç saat bekledim işe yaramadı.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 16 Mayıs 2017 #14 Her ne kadar istemesem de çözümü Catalyst yüklemekte buldum. Her zaman güncel kalmaya çalışırım ama bu sefer ki istisna oldu. Yapacak bir şey yok.
Her ne kadar istemesem de çözümü Catalyst yüklemekte buldum. Her zaman güncel kalmaya çalışırım ama bu sefer ki istisna oldu. Yapacak bir şey yok.
gvgod Megapat Katılım 5 Aralık 2014 Mesajlar 800 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Türkiye 23 Mayıs 2017 #15 trklymzumt dedi: Her ne kadar istemesem de çözümü Catalyst yüklemekte buldum. Her zaman güncel kalmaya çalışırım ama bu sefer ki istisna oldu. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Dostum eski konulardan birinde bir arkadaş önce Catalyst kurup daha sonra üstüne ReLive kurunca sıkıntısız olduğunu söylemişti. LG-H815 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
trklymzumt dedi: Her ne kadar istemesem de çözümü Catalyst yüklemekte buldum. Her zaman güncel kalmaya çalışırım ama bu sefer ki istisna oldu. Yapacak bir şey yok. Genişletmek için tıkla... Dostum eski konulardan birinde bir arkadaş önce Catalyst kurup daha sonra üstüne ReLive kurunca sıkıntısız olduğunu söylemişti. LG-H815 cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 6 Haziran 2017 #16 Cataylst kurdum bir süre öyle kullandım ondan sonra kendi güncelleyip ReLive'e yükseldi.