Oğuzhan Karataş Hectopat Katılım 29 Aralık 2014 Mesajlar 46 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Şubat 2016 #1 AMD Radeon Software Crimson Edition 16.1.1'in ayarlarını yapmak istiyorum. Eskiden sağ tıkla gözüküyordu ama güncelleme ile birlikte ortadan kalktı. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Şubat 2016
AMD Radeon Software Crimson Edition 16.1.1'in ayarlarını yapmak istiyorum. Eskiden sağ tıkla gözüküyordu ama güncelleme ile birlikte ortadan kalktı.
Violentia Megapat Katılım 30 Temmuz 2015 Mesajlar 173 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Mart 2016 #2 aynısı bendede var . görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu sorunu ıcın kaldırıp en son surumu temiz kurulum yapim dedim bu sefer sag tık gitti, sorunda devam ederse daha sıkıcı olcak bıktım kaldır kur kaldır kur yav...
aynısı bendede var . görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu sorunu ıcın kaldırıp en son surumu temiz kurulum yapim dedim bu sefer sag tık gitti, sorunda devam ederse daha sıkıcı olcak bıktım kaldır kur kaldır kur yav...