SideWinder Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 2 Haziran 2015 Mesajlar 14.288 Makaleler 110 Çözümler 121 3 Aralık 2016 #11 Plyra dedi: @SideWinder @M. Samet Aşağıda linkini verdiğim konu aslında farklı bir konuyla alakalı ancak son gönderilerde FX serisi ile ilgili açıklamalar ve videolar mevcut. Mutlaka FX 8370 ve RX 470 testini izleyin. Sapphire RX470 Kartların Farkı Genişletmek için tıkla... Her yönden zayıf... Isı, enerji tüketimi, teknoloji...
Plyra dedi: @SideWinder @M. Samet Aşağıda linkini verdiğim konu aslında farklı bir konuyla alakalı ancak son gönderilerde FX serisi ile ilgili açıklamalar ve videolar mevcut. Mutlaka FX 8370 ve RX 470 testini izleyin. Sapphire RX470 Kartların Farkı Genişletmek için tıkla... Her yönden zayıf... Isı, enerji tüketimi, teknoloji...
M. Samet Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ağustos 2015 Mesajlar 4.473 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Aralık 2016 #12 O testi biliyorum. AMD bazen renderda önde olduğu için genellikle yazmıştım. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
O testi biliyorum. AMD bazen renderda önde olduğu için genellikle yazmıştım. E5603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi