semih41 Hectopat Katılım 19 Nisan 2014 Mesajlar 56 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2014 #1 Arkadaşlar bende AMD Radeon 5000 serisi ekran kartı var. Sağ tıkladığımda "AMD Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma" çıkmıyor. Oyunların performansını yükseltemiyorum, güncelledim gine çıkmıyor. Dosya Ekleri Adsız.png 236,3 KB · Görüntüleme: 645 Son düzenleyen: Moderatör: 19 Nisan 2014
Arkadaşlar bende AMD Radeon 5000 serisi ekran kartı var. Sağ tıkladığımda "AMD Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma" çıkmıyor. Oyunların performansını yükseltemiyorum, güncelledim gine çıkmıyor.
Mustafa Karaoğlu Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 2.560 Makaleler 42 Yer Gebze Çayırova Kocaeli Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2014 #2 semih41 dedi: Arkadaşlar bende AMD Radeon 5000 serisi ekran kartı var. Sağ tıkladığımda "AMD Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma" çıkmıyor. Oyunların performansını yükseltemiyorum, güncelledim gine çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Overlock mu yapacaksın?
semih41 dedi: Arkadaşlar bende AMD Radeon 5000 serisi ekran kartı var. Sağ tıkladığımda "AMD Değiştirilebilir Grafikleri Yapılandırma" çıkmıyor. Oyunların performansını yükseltemiyorum, güncelledim gine çıkmıyor. Genişletmek için tıkla... Overlock mu yapacaksın?