alihanyanmaz Kilopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 6 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #1 Selamın aleyküm arkadaşlar. Konu önceden açılmış fakat hepsini yapmama rağmen sonuca ulaşamadım. Bu yüzden konuyu açıyorum. Bu şekilde oluyor geçiş yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı isimleri bunlar: Intel Hd Graphics Family AMD Radeon HD 7400M Series Laptop adı: Dell Inspron N4050 Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2014
Selamın aleyküm arkadaşlar. Konu önceden açılmış fakat hepsini yapmama rağmen sonuca ulaşamadım. Bu yüzden konuyu açıyorum. Bu şekilde oluyor geçiş yapamıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Ekran kartı isimleri bunlar: Intel Hd Graphics Family AMD Radeon HD 7400M Series Laptop adı: Dell Inspron N4050
HighPixel Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Mayıs 2012 Mesajlar 2.058 Makaleler 8 Yer Marmaris Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #2 Sistem güç tüketimini azaltmak için günlük kullanımda Intel'i kullanır, oyun veya render işlerine gelirse AMD'ye geçer.
Sistem güç tüketimini azaltmak için günlük kullanımda Intel'i kullanır, oyun veya render işlerine gelirse AMD'ye geçer.
alihanyanmaz Kilopat Katılım 23 Mart 2014 Mesajlar 6 Yer Bursa, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2014 #3 HighPixel dedi: Sistem güç tüketimini azaltmak için günlük kullanımda Intel'i kullanır, oyun veya render işlerine gelirse AMD'ye geçer. Genişletmek için tıkla... Ama diğer kişiler de bu sayfada. Program listesi çıkıyor bende o çıkmıyor. Anlamadığım konu o. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2014
HighPixel dedi: Sistem güç tüketimini azaltmak için günlük kullanımda Intel'i kullanır, oyun veya render işlerine gelirse AMD'ye geçer. Genişletmek için tıkla... Ama diğer kişiler de bu sayfada. Program listesi çıkıyor bende o çıkmıyor. Anlamadığım konu o.