pasadedee6 Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2 28 Ocak 2020 #1 Denetim masası AMD ayarlarını bulamıyorum. Dosya Ekleri Adsız.jpg 85,1 KB · Görüntüleme: 225 Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2020
Rashmore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Ocak 2019 Mesajlar 2.893 Makaleler 54 Çözümler 25 Yer @bluebard 28 Ocak 2020 #2 Sağ tıkta Radeon ayarları bulunmuyor mu?
TheDobrevic Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 900 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R5-5600 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Monitör: MSI G27C4 & MSI G241 Kasa: Cooler Master MB511 PSU: FSP HYPER 80+ 700W Cinsiyet Erkek Meslek Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi 28 Ocak 2020 #3 Driverlarını indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
Driverlarını indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com
pasadedee6 Centipat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 2 28 Ocak 2020 #4 Rashmore dedi: Sağ tıkta Radeon ayarları bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... yok bulunmuyor TheDobrevic dedi: Driverlarını indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... ya tam olarak hangi driveri indirmem lazım yardımcı olur musunuz ben pek anlamıyorum bu işlerden pc özellikleri yukarda attım zaten
Rashmore dedi: Sağ tıkta Radeon ayarları bulunmuyor mu? Genişletmek için tıkla... yok bulunmuyor TheDobrevic dedi: Driverlarını indirin. AMD Drivers and Support for Radeon, Radeon Pro, FirePro, APU, CPU, Ryzen, desktops, laptops www.amd.com Genişletmek için tıkla... ya tam olarak hangi driveri indirmem lazım yardımcı olur musunuz ben pek anlamıyorum bu işlerden pc özellikleri yukarda attım zaten
LayThese Megapat Zamanın Tanığı Katılım 2 Haziran 2016 Mesajlar 2.338 Çözümler 29 28 Ocak 2020 #5 Obtaining Graphics Drivers Using the AMD Driver Auto-Detect Tool | AMD This article provides instructions on using the AMD Driver Auto-detect tool to get the latest drivers for your AMD graphics product. The contents of this article are organized into the follow sections: www.amd.com
Obtaining Graphics Drivers Using the AMD Driver Auto-Detect Tool | AMD This article provides instructions on using the AMD Driver Auto-detect tool to get the latest drivers for your AMD graphics product. The contents of this article are organized into the follow sections: www.amd.com
TheDobrevic Kilopat Katılım 15 Ocak 2018 Mesajlar 900 Makaleler 2 Çözümler 11 Yer İstanbul Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: AMD R5-5600 GPU: SAPPHIRE RX7900 GRE NITRO+ 16GB Anakart: MSI B550M Pro-Vdh Wifi RAM: 2x8 DDR4 T-Force 3200mhz HDD: SEAGATE 1TB 7200RPM SSD: Hyperx Fury 480GB & KIOXIA EXCERIA PRO 1TB Monitör: MSI G27C4 & MSI G241 Kasa: Cooler Master MB511 PSU: FSP HYPER 80+ 700W Cinsiyet Erkek Meslek Kalıp Tasarım Mühendisi, Metalurji ve Malzeme Mühendisi 28 Ocak 2020 #6 pasadedee6 dedi: ya tam olarak hangi driveri indirmem lazım yardımcı olur musunuz ben pek anlamıyorum bu işlerden pc özellikleri yukarda attım zaten Genişletmek için tıkla... @LayThese arkadaşın attığı linkten indirirsen otomatik algılayıp kendisi kurar.
pasadedee6 dedi: ya tam olarak hangi driveri indirmem lazım yardımcı olur musunuz ben pek anlamıyorum bu işlerden pc özellikleri yukarda attım zaten Genişletmek için tıkla... @LayThese arkadaşın attığı linkten indirirsen otomatik algılayıp kendisi kurar.