O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 17 Haziran 2021 #1 Merhabalar. İlk defa AMD APU işlemci kullandığım için bilmiyorum. Radeon Settings'te 'Doku Filtreleme Modu' diye bir şey var. Bunu 'Performans'a çeksem FPS artar mı?
Merhabalar. İlk defa AMD APU işlemci kullandığım için bilmiyorum. Radeon Settings'te 'Doku Filtreleme Modu' diye bir şey var. Bunu 'Performans'a çeksem FPS artar mı?
F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2021 #2 Ben ilk kullanımdan beri performansta kullanıyorum öyle gözle görülür bir FPS artışı sağlamadım ama değiştirmedim ayarı.
Ben ilk kullanımdan beri performansta kullanıyorum öyle gözle görülür bir FPS artışı sağlamadım ama değiştirmedim ayarı.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 18 Haziran 2021 #3 fatrix1907 dedi: Ben ilk kullanımdan beri performansta kullanıyorum öyle gözle görülür bir FPS artışı sağlamadım ama değiştirmedim ayarı. Genişletmek için tıkla... Yani bende mi performansta kullanmalıyım? Ayrıca bir zararı veya yararı olur mu?
fatrix1907 dedi: Ben ilk kullanımdan beri performansta kullanıyorum öyle gözle görülür bir FPS artışı sağlamadım ama değiştirmedim ayarı. Genişletmek için tıkla... Yani bende mi performansta kullanmalıyım? Ayrıca bir zararı veya yararı olur mu?
F fatrix1907 Megapat Katılım 19 Mart 2016 Mesajlar 300 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #4 Odios01 dedi: Yani bende mi performansta kullanmalıyım? Ayrıca bir zararı veya yararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kullanın ben bir zararını görmedim.
Odios01 dedi: Yani bende mi performansta kullanmalıyım? Ayrıca bir zararı veya yararı olur mu? Genişletmek için tıkla... Kullanın ben bir zararını görmedim.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 18 Haziran 2021 #5 fatrix1907 dedi: Kullanın ben bir zararını görmedim. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #6 Görüntü kalitesinde minik düşüşler sağlayıp FPS artışında bulunuyor performans olarak ayarlarsanız.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 18 Haziran 2021 #7 Sindel dedi: Görüntü kalitesinde minik düşüşler sağlayıp FPS artışında bulunuyor performans olarak ayarlarsanız. Genişletmek için tıkla... Peki bu minik düşüşler farkediliyor mu? Yani oyun oynarken rahatsız olur muyum?
Sindel dedi: Görüntü kalitesinde minik düşüşler sağlayıp FPS artışında bulunuyor performans olarak ayarlarsanız. Genişletmek için tıkla... Peki bu minik düşüşler farkediliyor mu? Yani oyun oynarken rahatsız olur muyum?
Sindel Decapat Katılım 12 Ocak 2021 Mesajlar 223 Çözümler 1 18 Haziran 2021 #8 Bazı oyunlarda daha çok göze batıyor kalite düşüşü. Oynadığınız oyuna göre değişir.
O Odios01 Hectopat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 1.720 Çözümler 5 18 Haziran 2021 #9 Sindel dedi: Bazı oyunlarda daha çok göze batıyor kalite düşüşü. Oynadığınız oyuna göre değişir. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkürler.
Sindel dedi: Bazı oyunlarda daha çok göze batıyor kalite düşüşü. Oynadığınız oyuna göre değişir. Genişletmek için tıkla... Peki, teşekkürler.