S Semih Poyraz Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 26 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar selam buradan AMD driverımın paneline erşmek istiyorum fakat ekrana gelmiyor, görüntü tekrarı özelliği de çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sildim yükledim düzelmedi.
Arkadaşlar selam buradan AMD driverımın paneline erşmek istiyorum fakat ekrana gelmiyor, görüntü tekrarı özelliği de çalışmıyor. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Sildim yükledim düzelmedi.
5 573664 Hectopat Katılım 12 Ağustos 2022 Mesajlar 2.335 Makaleler 2 Çözümler 35 26 Eylül 2023 #2 DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp yeniden yüklerseniz düzelmesi lazım. Artı 0 Eksi
KS KS S Semih Poyraz Hectopat Katılım 13 Haziran 2019 Mesajlar 42 Çözümler 1 27 Eylül 2023 #3 573664 dedi: DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp yeniden yüklerseniz düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Denedim iobit de indirdim denedim olmadı nasıl kazıyabilirim bu programı çalışan program bir anda çalışmamaya başladı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim arkadaşlar Son düzenleme: 27 Eylül 2023 Artı 0 Eksi
573664 dedi: DDU ile ekran kartı driverını kaldırıp yeniden yüklerseniz düzelmesi lazım. Genişletmek için tıkla... Denedim iobit de indirdim denedim olmadı nasıl kazıyabilirim bu programı çalışan program bir anda çalışmamaya başladı Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videosunu çektim arkadaşlar