Amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve...

Hüseyin Koçak

Hectopat
Lütfen yardım edin arkadaşlar bilgisayarımda resimlere bakarken ve moviemaker da işlem yaparken bilgisayar bir anda donuyor ve siyah ekran oluyor yaklaşık 5 sn sonra şu hatayı veriyor;

'' Amd driver görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve başarıyla bu durumdan kurtuldu ! ''

Çözüm aradım ancak bulamadım.Driver'ı kaldırıp tekrar kurdum ancak fayda etmedi.Güncel driverlar yüklemek de fayda etmedi...
Şüphem ekran kartının bozuk olması.

Yardımlarınızı esirgemeyin şimdiden teşekkür ederim.

Not: Catalyst Center açılmıyor...

-Ekran kartı-

Ati Readon 4600 HD Series (1GB)

Cevabın için sağol dostum ancak hepsini denedim Windows XP deyken böyle bir sorun yoktu ama Windows 7 ye geçince bilgisayarım tam anlamıyla çökmüş durumda felaket üstüne felaketler sıralanıyor bilgisayardaki sorunlar her gün artıyor...

Önerilerinizi dikkate alıyorum ancak Windows 8'in benim bilgisayarıma yararı olur mu özelliklerini yazayım:

Win 7 Professional
3GB DDR2 RAM
DDR2 asus anakart
1 GB ekran kartı (Ati readon 4600 series)
Amd çift çekirdek işlemci (2.80 Ghz)

Sizce Windows 8 de düzelir mi ya da az mı ? Düzelir cevaplarınızı bekliyorum dostlarım.

Tamam dostum peki 64 Bit mi kurmalıyım 32 Bit mi kurmalıyım şu anda 32 Bit kurulu sistemimde ?
Not: Bilgisayar çok ısınıyor fanlar temiz olduğu halde. Açıldığı an ısınmaya baslıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…