AMD driver güncellemesi sonrası donma oluyor

Cazibe

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. RX 6700XT ekran kartım var dün güncelleme gelmiş 24.1.1 güncelledim arada donmalar oluyor masaüstünde vs mouse hareket etmiyor her şey donuyor sebebi nedir DDU ile driveri kaldırıp kurdum işe yaramadı acaba driver mi sorunlu?

Arkadaşlar merhaba. RX 6700XT ekran kartım var dün güncelleme gelmiş 24.1.1 güncelledim arada donmalar oluyor masaüstünde vs mouse hareket etmiyor her şey donuyor sebebi nedir DDU ile driveri kaldırıp kurdum işe yaramadı acaba driver mi sorunlu?

Aynı sorun bende de olmaya başladı dün sıfırdan kurulum yapayım dedim Alt Tab yaptığımda anlık donmalar mouse takılması gibi sorunlar olmaya başladı eski sürücüye geri döneceğim maalesef

Hocam hangi sürümü kullanıyorsunuz performans açısından hangisi daha iyidir?

Hocam şu an 23.12.1 kullanıyorum bunda da ara ara boşta ekran pırpır oluyor gidip geliyor saniselik ama bir sorun yoktu onu kullanıyorum var mı sizin iyi dediğiniz.

Aynı sorunu kaç gündür yaşıyorum üşenmiştim bugün driverimi şubat driverine güncelliyorum eğer bunda da sorun varsa topluca aralık driverine döneceğiz gibi duruyor. Sorun olursa yazarım buraya.

Donma devam ediyor...

Sorunu yaşayanlar burdan cleanup Utility ile (AMD) driveri silsinler ardından internetten tekrardan driveri yükleyebilirsiniz.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı