AMD Driver güncelleyince Wattman hatası

radeon ayarlarını nasıl geri getireceğim yada indireceğim bilgisi olan var mı bu konuda?
Linkteki konuyu incelersen iyice anlarsın son zamanlarda sürücülerin çuvallamaya başladığını. Benim kartta ne sorun olacak yahu?
Bende stabil ve performansı gayet güzel sizin sisteminizin sorunu yada markadan dolayıdır başka düşünemiyorum.

Asus Rx 460’ da böyle bir sorun yaşıyorum şimdilik. Zannediyorum ki yazılımsal sorun ve bunu yaşayan kişi sayısı oldukça fazla. Oyunlarda belli bir süre sonra restart atmak durumunda kalıyorum tekrar başlattığımızda Wattman hatası alıyorum.

Bende hiç olmadı temiz kurulumla tekrar deneyebilir misiniz?

Sanırım 3-4 gün önce RX580 4GB kartım için temiz kurulum yaparak 19.1.1 sürücüsünü yüklemiştim. İlk gün sorun yoktu ancak ertesi gün ağabeyim GTA V oynadığı sıralar yemek yemeye gittiğinde mavi ekran hatası (memory.dump) hatası ile karşılaşmış sistem. Ardından HDD ve USB bağlantıları sökmeden sistem açılmamıştı. Sürücüyü hala kullanmaya devam ediyorum ancak başka bir problemle karşılaşmadım. Steam aracılığı ile oynadığım birkaç oyunun ana menüsünde 1700 dolaylarında fps değerlerine çıkması durumunu saymazsak tabi. Sanırım sürücüyle alakalı problemler hala devam ediyor.

18.12.1 sürümü fayda etmedi. Bakalım AMD bu fiyasko sürümün güncel ve sorunsuz versiyonunu ne zaman yayınlayacak?

Arkadaşlar merhaba. Bir bilgisayar firmasında teknik servisim son olarak Sapphire RX 590 Nitro SE ve Sapphire RX 570 grafik kartlı oyun bilgisayarları sattık. Bu Wattman hatası yüzünden müşterilerle büyük sorunlar yaşıyorum. Şükür ki bugün Wattman ayarlarından GPU ve bellek frekanslarını dinamik moda alınca sorunsuz bir şekilde saatlerce oyun oynattı ancak ileri ki zaman için endişeliyim. RMA sürecide tırt 2 hafta beklediğimizle kalıyoruz. Sorun görülmedi diye geri yolladılar daha önce. Alternatif çözümler bulan arkadaşlar düşünceleriniz ve tecrübeleriniz benim için pahabiçilemez. Umuyorum ki bir sonraki sürücülerde tamamen çözülür bu tip sıkıntılar.

Peki ben bu kartı garantiye göndersem ve sorunu video ile kaydetsem bire bir değişim ya da iade ücreti yapma şansım varmıdır sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…