AMD Driver güncelleyince Wattman hatası

Peki ben bu kartı garantiye göndersem ve sorunu video ile kaydetsem bire bir değişim ya da iade ücreti yapma şansım varmıdır sizce?
Tamamıyla onların insiyatifi ama göndermekte fayda var tabi. Ancak sorun sürücüde gibi, bir ihtimalde piyasada maksimum frekansta sorun çıkaran binlerce RX modeli ekran kartı mevcut.

Kullanıcı hatası diyeceklerdir çünkü ekran kartı çalışıyor. sisteminize suç atabilirler. temiz kurulumla 18.2.3 kurun belki işe yarar.

Ekran kartı çalışıyorda onlarda sürücü kurduğu zaman hatayı az çok anlayacaklar. Mağdur oluyoruz burda buna Asus firması çözüm bulamazsa iade ücreti yapmalı.

Ekran kartı çalışıyorda onlarda sürücü kurduğu zaman hatayı az çok anlayacaklar. Mağdur oluyoruz burda buna Asus firması çözüm bulamazsa iade ücreti yapmalı.
İade yapacakları hiç sanmıyorum isterseniz dediğim gibi DDU ile kaldırıp 18.2.2 sürümünü kurup deneyin birkaç hafta sonra 19.1.1 denersiniz.

Arkadaşlar son durum nedir acaba bu koyu görüntü sorunu da vardı o da hala devam ediyor mu? Son güncel bir driver yayınlandı mı AMD tarafından?
R9 380 için hangi driveri kurmamı önerirsiniz hala sorunlar çözülmediyse?

buradan indirebilirsin işletim sistemine göre 19.1.1 tavsiye ederim, Bkn;RX 570 kullanıyorum.
Eğer 8.1 ise 17.4.4 kullanabilirsiniz.

Teşekkürler hocam, sorun sadece RX serilerinde diyenler oluyordu ancak R9 serisinde de hala devam ediyormuş galiba kartı bozulan bile olmuş. AMD iyi hoş güzel yapıyor da bu driver konusunda bir türlü ilerleyemiyor VEGA serileri bile sorunluymuş.

Wattman sorunu driverdan kaynaklanmayabiliyor çok fazla nedeni var eğer doğru driver kurulmazsa veya ekran kartı ayarlarında GPU clock gibi şeyleri değiştirirse olabilir veya oyundan kaynaklıda olabilir. AMD tam suçlu değil zaten genelde öyle sorunları en fazla 1-2 hafta içerisinde yeni güncelleme ile kapatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…