AMD driver hatası sonrası mavi ekran

DragonG

Kilopat
Daha fazla  
Uzun süredir AMD'nin "time out, unexpected System failure" gibi sürücü hatalarını alıyorum fakat ilk defa bu hata sonrası PC'yi yeniden başlat tuşuna tıklayınca mavi ekran aldım. Belki de bu sistem de aldığım ilk mavi ekran hatasıdır. Bu hatadan sistemin asıl sorun kaynağını bulabilirim diye bir umut ediyorum yardımcı olursanız sevinirim. Ek olarak:
-Bir gün önce sistemin BIOS'unu güncellemiştim.
-Yaklaşık 1 yıl önce RAM testi yapmıştım ve bir sorun çıkmamıştı.

Dosya:

Son düzenleyen: Moderatör:

BIOS sürümünü düşürmeyi deneyin hocam.

Ondan önce genelde BIOS güncellemeleri sonrası ayarlar sıfırlanır. Eğer özel bir ayarınız varsa onları kontrol edin.

Mavi ekranı AMD'nin rutin çökmelerinden sonra aldığımdan, minidump dosyasında sorunun asıl sebebine dair bir ipucu olabilir diye düşündüm. Yani Biosu düşürsem sadece mavi ekran düzelir, mavi ekranı da AMD yazılımı çökmesinden sonra aldım.

Normal çökmelerde minidump klasörü oluşturmuyor sistem. İlk defa mavi ekran almış olmam sorun değil. Konuda demeye çalıştığım buydu, düzgün ifade edemediysem kusura bakmayın. Bu dosyayı okumayı bilen tecrübeli kişiler yardımcı olabilirse sevinirim. Belki de bir şey çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…