Onur Türk Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #1 Driver silindiği için monitörde bundan etkileniyor ve no signal hatası alıyorum. Monitörü kullanamadığım için Driveri'da yeniden yükleyemiyorum.
Driver silindiği için monitörde bundan etkileniyor ve no signal hatası alıyorum. Monitörü kullanamadığım için Driveri'da yeniden yükleyemiyorum.
LerFly Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ocak 2020 Mesajlar 2.386 Makaleler 1 Çözümler 22 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #2 Onur Türk dedi: Driver silindiği için monitörde bundan etkileniyor ve no signal hatası alıyorum. Monitörü kullanamadığım için Driveri'da yeniden yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazını açarken bios ekranı geliyor mu? Artı 0 Eksi
Onur Türk dedi: Driver silindiği için monitörde bundan etkileniyor ve no signal hatası alıyorum. Monitörü kullanamadığım için Driveri'da yeniden yükleyemiyorum. Genişletmek için tıkla... Cihazını açarken bios ekranı geliyor mu?
KS KS Onur Türk Centipat Katılım 14 Temmuz 2023 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Eylül 2023 #3 LerFly dedi: Cihazını açarken BIOS ekranı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Monitör hiç açılmıyor. Artı 0 Eksi
LerFly dedi: Cihazını açarken BIOS ekranı geliyor mu? Genişletmek için tıkla... Monitör hiç açılmıyor.