H hahahhahahaha Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 6 22 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar 1 saat önce PC'ye format attım AMD driver indirirken sonlara gelince bilgisayar kapanıyor. Sorun nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 22 Eylül 2019
Arkadaşlar 1 saat önce PC'ye format attım AMD driver indirirken sonlara gelince bilgisayar kapanıyor. Sorun nedir?
Nealarus Kilopat Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 918 Çözümler 6 22 Eylül 2019 #2 Windows dosyalarında bir hata olabilir. İSO'yu tekrar indirip deneme şansınız var mı?
H hahahhahahaha Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 6 22 Eylül 2019 #3 Nealarus dedi: Windows dosyalarında bir hata olabilir. İSO'yu tekrar indirip deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yapmayı unutmuşum Güncellemeyi yaptıkdan sonra tekrar deneyeceğim Nealarus dedi: Windows dosyalarında bir hata olabilir. İSO'yu tekrar indirip deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Gene birşey değişmedi. Şimdi onu tekrar ındıremem başka çözüm yok mu?
Nealarus dedi: Windows dosyalarında bir hata olabilir. İSO'yu tekrar indirip deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Güncellemeyi yapmayı unutmuşum Güncellemeyi yaptıkdan sonra tekrar deneyeceğim Nealarus dedi: Windows dosyalarında bir hata olabilir. İSO'yu tekrar indirip deneme şansınız var mı? Genişletmek için tıkla... Gene birşey değişmedi. Şimdi onu tekrar ındıremem başka çözüm yok mu?
bloodrexx Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 189 Çözümler 1 22 Eylül 2019 #4 Windows 10' mı geçtin? hahahhahahaha dedi: Güncellemeyi yapmayı unutmuşum Güncellemeyi yaptıkdan sonra tekrar deneyeceğim Gene birşey değişmedi. Şimdi onu tekrar ındıremem başka çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla...
Windows 10' mı geçtin? hahahhahahaha dedi: Güncellemeyi yapmayı unutmuşum Güncellemeyi yaptıkdan sonra tekrar deneyeceğim Gene birşey değişmedi. Şimdi onu tekrar ındıremem başka çözüm yok mu? Genişletmek için tıkla...
H hahahhahahaha Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 6 22 Eylül 2019 #5 bloodrexx dedi: Windows 10' mı geçtin? Genişletmek için tıkla... Zaten Windows 10 idi format atmam lazımdı
bloodrexx dedi: Windows 10' mı geçtin? Genişletmek için tıkla... Zaten Windows 10 idi format atmam lazımdı
bloodrexx Kilopat Katılım 4 Mart 2019 Mesajlar 189 Çözümler 1 22 Eylül 2019 #6 hahahhahahaha dedi: Zaten Windows 10 idi format atmam lazımdı Genişletmek için tıkla... Bende win 7'den win 10'a geçmiştim AMD sürücüsü kurarken donuyordu birdaha açılmıyordu windows tekrar win 7 yaptım sorun düzeldi. konu:AMD ekran kartı sürücüsü yüklerken laptop donuyor - Technopat Sosyal
hahahhahahaha dedi: Zaten Windows 10 idi format atmam lazımdı Genişletmek için tıkla... Bende win 7'den win 10'a geçmiştim AMD sürücüsü kurarken donuyordu birdaha açılmıyordu windows tekrar win 7 yaptım sorun düzeldi. konu:AMD ekran kartı sürücüsü yüklerken laptop donuyor - Technopat Sosyal
H hahahhahahaha Centipat Katılım 22 Eylül 2019 Mesajlar 6 22 Eylül 2019 #7 bloodrexx dedi: Bende win 7'den win 10'a geçmiştim AMD sürücüsü kurarken donuyordu birdaha açılmıyordu windows tekrar win 7 yaptım sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yarın lenovo teknik servisini arayacağım onlar bu sorunu çözebilir aygıt yöneticisinde de harici ekran kartı gözükmüyor
bloodrexx dedi: Bende win 7'den win 10'a geçmiştim AMD sürücüsü kurarken donuyordu birdaha açılmıyordu windows tekrar win 7 yaptım sorun düzeldi. Genişletmek için tıkla... Yarın lenovo teknik servisini arayacağım onlar bu sorunu çözebilir aygıt yöneticisinde de harici ekran kartı gözükmüyor