Arkadaşlar selam. XFX RX 590 ekran kartına sahibim. Ekran kartına AMD Driver'i üzerinden undervolt işlemi yapıyorum. Ama bilgisayarı ne zaman yeniden başlatsam ayarlarım değişiyor. Tekrardan her açtığımda undervolt işlemini gerçekleştiriyorum. Oyunlarda stres testlerinde hiçbir sıkıntı olmuyor undervolt ile ilgili. Tek sorun sürekli olarak kaydolmaması. Bunu nasıl çözebilirim?
Evet bende aynı ekran kartını kullanıyorum. Kendi kullandığım ayarları yükledim bu ayarları da deneyebilirsiniz. Ayrıca siz de ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın yoksa dediğiniz gibi ayarlar sıfırlanıyor. Eğer bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup kapatırsanız dediğim ayarı yapsanız bile ayarlar sıfırlanıyor. O yüzden bilgisayarı normal olarak kapatın.
Sorunun çözümü yok sanırım. Bir profil kaydettim. Ayarlarım sıfırlanınca Load Profile'a tıklayıp oradan kayıtlı profilimi yüklüyorum ayarlarım geri geliyor.
Sorunun çözümü yok sanırım. Bir profil kaydettim. Ayarlarım sıfırlanınca Load Profile'a tıklayıp oradan kayıtlı profilimi yüklüyorum ayarlarım geri geliyor.