AMD Driver Profili Kaydetmiyor

Mehmet Güdük

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. XFX RX 590 ekran kartına sahibim. Ekran kartına AMD Driver'i üzerinden undervolt işlemi yapıyorum. Ama bilgisayarı ne zaman yeniden başlatsam ayarlarım değişiyor. Tekrardan her açtığımda undervolt işlemini gerçekleştiriyorum. Oyunlarda stres testlerinde hiçbir sıkıntı olmuyor undervolt ile ilgili. Tek sorun sürekli olarak kaydolmaması. Bunu nasıl çözebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet bende aynı ekran kartını kullanıyorum. Kendi kullandığım ayarları yükledim bu ayarları da deneyebilirsiniz. Ayrıca siz de ayarlarınızı paylaşırsanız sevinirim. Görsele eklediğim Windows ayarlarından hızlı başlatmayı aç (önerilen) kısmındaki tik işaretini kaldırıp kapatın yoksa dediğiniz gibi ayarlar sıfırlanıyor. Eğer bilgisayarı güç tuşuna basılı tutup kapatırsanız dediğim ayarı yapsanız bile ayarlar sıfırlanıyor. O yüzden bilgisayarı normal olarak kapatın.

Dosya Ekleri

• 2.PNG
    66,7 KB · Görüntüleme: 82
  • 3.PNG
    66,8 KB · Görüntüleme: 97
  • Ekran Alıntısı 3.PNG
    20,3 KB · Görüntüleme: 94
Sorunun çözümü yok sanırım. Bir profil kaydettim. Ayarlarım sıfırlanınca Load Profile'a tıklayıp oradan kayıtlı profilimi yüklüyorum ayarlarım geri geliyor.
Dün epey araştırdım kimse kesin çözümü bulamamış herkes AMD'i ve Windows'u suçlamış. Neyse bu oyun profili iş görüyor bakalım sağolun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…