AMD driver sürücüleri durduruldu hatası

Remous

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. Arkadaşlar kartı yüke soktuğum zamanlarda günde en az 2 kere AMD driver sürücüleri durduruldu ve bu durumdan başarı ile kurtuldu diye hata alıyorum. Oyun oynuyorsam oyun kapanıyor. Unturned, T.F 2, Moder Combat 5 oynarken sıkça rastlıyorum ve sinirimi bozuyor. Sürücüleri daha bu çarşamba günü güncelledim. Zaten güncellemeden önce de oluyordu, hala da oluyor. Bunun çözüm yolu var mı? Cevaplarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.

Doğru sürücüyü yüklediğime eminim. AMD nin uygulaması indirdi. Bir önceki sürücüyü de ben yükledim onda da aynı sorun vardı.

Bu sorun şu sebeplerden olur genelde:
  • Kartta donanımsal arıza
  • Yetersiz veya kalitesiz güç beslemesi
  • Aşırı yüksek frekanslar
Karta güç sağlayan PSU kaliteli mi? Ayrıca doğrudan PCIe güç bağlantısı ile mi bağlı yoksa Molex dönüştürücü ile mi?

Kartın zaten güç gereksinimi yok. Karta PCIe yetiyor. Kullandığım PSU eski FSP marka bir güç kaynağı. Kartı genelde O.C etmiyorum. Asus GPU Tweak 2 uygulamasından gaming moda alıp kullanıyorum. Bu arada PSU aşağıdaki:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…