Cid_Kagenou Decapat Katılım 23 Kasım 2023 Mesajlar 2.001 Makaleler 2 Çözümler 21 13 Eylül 2024 #1 Valorant ile alakalı bir şeyi denemek için driver silip tekrar yüklemem gerekiyor. Yaptığım ayarlar, kayıtlı oyun saatim vesaire gider mi?
Valorant ile alakalı bir şeyi denemek için driver silip tekrar yüklemem gerekiyor. Yaptığım ayarlar, kayıtlı oyun saatim vesaire gider mi?
Mithrandir59 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Eylül 2020 Mesajlar 1.790 Çözümler 13 Yer İstanbul 13 Eylül 2024 #2 Cid_Kagenou dedi: Valorant ile alakalı bir şeyi denemek için driver silip tekrar yüklemem gerekiyor. Yaptığım ayarlar, kayıtlı oyun saatim vesaire gider mi? Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında fabrika ayarlarına sıfırla seçeneceğini seçmediğiniz sürece sıfırlamaz.
Cid_Kagenou dedi: Valorant ile alakalı bir şeyi denemek için driver silip tekrar yüklemem gerekiyor. Yaptığım ayarlar, kayıtlı oyun saatim vesaire gider mi? Genişletmek için tıkla... Kurulum sırasında fabrika ayarlarına sıfırla seçeneceğini seçmediğiniz sürece sıfırlamaz.