AMD Dünya Rekoru

Makaleler
1
AMD 2012 yılında Guinness Dünya Rekoruna imza attı. 8.4 Ghz

Video linki:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

FX serisi işlemciler ne iyidi be. Sobayi yakmiyordum

FX 8350'ye herkes kötü ısınıyor der ama 5 yıldır kullanıyorum hiçte ısınmıyor bir kere bile termal macun yenilemedim. Uygun fiyatlı birde soğutucu almıştım sanırım Cool Master HYPER 103 idi modeli. Kasada Cool Master Haf 912 çok serin çalışıyor. Sobayı yakmıyordum filan geçin bence bunları boşta 27 dereceye kadar düşüyor.

AMD kendisini çok geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor. İntel'i geriden takip etmiyor. 10 yıl öncesinin ısınıyor muhabbetleri hala devam ediyor maalesef. Yılda 2 kez telefon modeli çıkaran firmalar bile her modelde işlemci yeniliyor. Bu kadar gelişme varken AMD ısınıyor cümlelerini söylemek ne kadar mantıklı?
Bu hız rekoruna gelirsek gelecekte bizi nelerin beklediğinin göstergesi. Tabiki bu hızları stabil nasıl göreceğiz bu da geleceğin çalışma alanı olacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…