AMD E-240 %100 Kullanım

suleymanlgg3

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bilgisayarım çok kasıyor fan çok hızlı dönüyor sadece internet açık neden CPU kullanımı %100 ?
Bellek kullanımıda %90'larda geziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
İşlemciniz pek iyi değil ama yine de ilk iş 8.1 kurup durumu gözlemleemek olsun.
Bilgisayar wifi ya bağlıyken kapatıyorum ve sürekli "bilgisayarınız güncelleniyor lütfen pili çekmeyiniz ve bilgisayarı kapatmayınız" yazıyor ve bilgisayar açılılınca windows update yapıyor sürekli bunu nasıl düzeltebilirim ? Teşekkürler.

İşlemciniz pek iyi değil ama yine de ilk iş 8.1 kurup durumu gözlemleemek olsun.
Bilgisayar sürekli kendi kendine birşeyler indirip kuruyor. Attığım 3. Fotoğrafta games dekstop ve istartsurf uninstall diye 2 tane program var bu proglamlar bilgisayardan kalkmıyor nasıl kaldırabilirim ?

İşletim sisteminizi Windows 8.1 yaparsanız hem bu update sorunundan hem de o kalkmayan programlardan kurtulursunuz. Ayrıca en güncel Windows sürümünü kullanmak her zaman daha iyidir. Bunun dışında Windows 8.1'e geçtikten sonra CPU kullanımı yine çok fazlaysa etiketleyin yardımcı olurum.

Teşekkür ederim. peki nasil windows 8.1 e geçebilirim bedava geçebilirmiyim internetten ?

@suleymanlgg3 O zaman ilk attığım rehber aracılığıyla Windows'u alın. Daha sonra ikinci attığım rehbere bakarak da kurulumu yapın.
Çok teşekkür ederim başvurumu yaptım onay bekliyorum

@suleymanlgg3 O zaman ilk attığım rehber aracılığıyla Windows'u alın. Daha sonra ikinci attığım rehbere bakarak da kurulumu yapın.
Teşekkür ederim kurduktan sonra CPU ve BELLEK kullanımı 40 a düştü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…