H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 1 Nisan 2018 #1 Bayağı eski bir laptopum var. Bu laptopa Niresh ile Yosemite kurmak istiyorum. İşlemcim AMD. Kurulumda grafik sorunu olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2018
Bayağı eski bir laptopum var. Bu laptopa Niresh ile Yosemite kurmak istiyorum. İşlemcim AMD. Kurulumda grafik sorunu olur mu?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.853 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2018 #2 AMD sistemler pratik olarak uyumsuz malesef fakat kernel ekleyerek bir ihtimal kurabilirsin. Kursanda grafik tanıtmada sorun yaşarsınız malesef.
AMD sistemler pratik olarak uyumsuz malesef fakat kernel ekleyerek bir ihtimal kurabilirsin. Kursanda grafik tanıtmada sorun yaşarsınız malesef.
H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 1 Nisan 2018 #3 claus dedi: AMD sistemler pratik olarak uyumsuz malesef fakat kernel ekleyerek bir ihtimal kurabilirsin. Kursanda grafik tanıtmada sorun yaşarsınız malesef. Genişletmek için tıkla... Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim Kernel ekleyerek kuracağım. iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
claus dedi: AMD sistemler pratik olarak uyumsuz malesef fakat kernel ekleyerek bir ihtimal kurabilirsin. Kursanda grafik tanıtmada sorun yaşarsınız malesef. Genişletmek için tıkla... Bilgi verdiğiniz için çok teşekkür ederim Kernel ekleyerek kuracağım. iPhone cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
H Hasan_Hüseyin Hectopat Katılım 21 Mayıs 2017 Mesajlar 211 1 Nisan 2018 #4 Bu ekrana geldiğim de ve enter tuşuna basınca reset atıyor. Neden olabilir ? Son düzenleyen: Moderatör: 1 Nisan 2018
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.853 Makaleler 60 Çözümler 829 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2018 #5 İmajı ben hazırlamadığım için bilemiyorum. Ama BIOS ayalarını kontrol etsen iyi olur.