Çözüldü AMD E2 9000E sisteme toplu sürücü güncellemesi nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Arkadaşlar aygıt yöneticisinden işlemci ve ekran kartı sürücüleri eski 'güncel sürücü yazılımı otomatik olarak Ara'ya basıyorum ve güncel olarak gösteriyor. Aynı hatayı işlemcide de geçerli. Bunların toplu güncelleştirme yeri varsa link olarak atarsanız sevinirim. İşlmci=AMD E2-9000E Radeon R2 4 compute cores 2C+2g.

Dosya Ekleri

• .................PNG
    8,4 KB · Görüntüleme: 41
  • ....PNG
    10,1 KB · Görüntüleme: 51
Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Windows Update bazen böyle yanlış sonuçlar verebiliyor güncel sürücüyü bulma konusunda. Aşağıda attığım rehberden DDU ile sürücüyü kaldırın.

Ardından aşağıdaki sayfayı açın ve işletim sisteminize uygun olan "Recommended" yazılı sürücüyü indirip kurun.

Toplu güncelleme programlarını kullanmayın.
Windows Update bazen böyle yanlış sonuçlar verebiliyor güncel sürücüyü bulma konusunda. Aşağıda attığım rehberden DDU ile sürücüyü kaldırın.

Ardından aşağıdaki sayfayı açın ve işletim sisteminize uygun olan "Recommended" yazılı sürücüyü indirip kurun.

Toplu güncelleme programlarını kullanmayın.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…