AMD E27110 sistem Outlast 1'de 10, Outlast 2'de ise 30 FPS veriyor

Thesedat

Centipat
Daha fazla  
Selam sevgili arkadaşlar. Sistemimde 1.7GHz AMD E27110 APU bir işlemci var ve 512 MB VRAM. Ve 4 GB RAM 120GB SSD mevcut. Daha önce başınıza geldi mi bilmiyorum ama Outlast ve Outlast: Whistleblower oynarken FPS değeri 10'dan yukarı çıkmıyordu. Belki bir umut oynanır diyerek Outlast 2 indirdim ve düşük ayarlarda rahat 30 FPS oyunu deneyim ettim. Size böyle bir şey sizin başınıza gelmiş midir?

Başıma gelmedi ama aslında gayet normal. Outlast 2 doğal olarak daha yeni bir oyun olduğu için 1. oyuna göre daha optimize. Tabi bu her oyun için geçerli değil. İlla ki oyun daha yeni diye daha optimize olması gerekmiyor ama en azından Outlast serisi için öyle. The Outlast Trials Closed Beta'yı da deneyimledim. Orada optimizasyon Closed Beta olmasına rağmen çok iyiydi. Ben 1.oyuna speedrun yapıyorum Glitchless kategorisinde. Arada minik fps droplar oluyor. Genel bir sorun yani.

Başıma gelmedi ama aslında gayet normal. Outlast 2 doğal olarak daha yeni bir oyun olduğu için 1. oyuna göre daha optimize. Ben 1.oyuna speedrun yapıyorum glitchless kategorisinde. Arada minik FPS droplar oluyor. Genel bir sorun yani.

Reis arada 20 FPS fark var ama demek istediğini anladım teşekkür ediyorum.

Belki FPS farkını bu tarz videolar izleyerek kapatabilirsin. Görüntü kalitesi çok iyi olmaz belki ama 30 FPS, 10 FPS oynamaya göre daha çok haz verecektir.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Belki FPS farkını bu tarz videolar izleyerek kapatabilirsin. Görüntü kalitesi çok iyi olmaz belki ama 30 FPS, 10 FPS oynamaya göre daha çok haz verecektir.

Reisim ben zaten o videoları izledim ama ne yaptıysam olmadi sanırım ilk oyun ve rk paketinde optimizasyon sorunu var

Technopat Haberler

Geri
Yukarı