AMD-E300 laptopa SSD ve RAM yükseltmesi

ellma

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, AMD E-300 işlemcili 297GB HDD'ye sahip laptopuma RAM ve SSD almak istiyorum. 250GB SSD ve 6 GB RAM alırsam bilgisayarım sıkıntısız çalışır mı?

SSD alman açılış - kapanış ve genel hızı ciddi oranda arttırır. Fakat 6 gb ram yükseltmesinin pek bir etki yapacağını sanmıyorum. O pc nin işlem ve grafik gücü ortada çünkü. 4 gb yeterli olacaktır. Şu anki ekonomide 6 gb ram için ödediğin paranın karşılığını vermez yani onu demek istiyorum.

Merhaba arkadaşlar, AMD E-300 işlemcili 297GB HDD'ye sahip laptopuma RAM ve SSD almak istiyorum. 250GB SSD ve 6 GB RAM alırsam bilgisayarım sıkıntısız çalışır mı?

Üstündeki RAM kaç GB kaç MHz boşta slot var mı? CD girişi var mı? CD girişi varsa HDD'yi oraya takıp SATA slotuna SSD, boşta slot varsa RAM ekleyerek performansı arttırabilirsiniz.

SSD alman açılış - kapanış ve genel hızı ciddi oranda arttırır. Fakat 6 GB RAM yükseltmesinin pek bir etki yapacağını sanmıyorum. O PC'nin işlem ve grafik gücü ortada çünkü. 4 GB yeterli olacaktır. Şu anki ekonomide 6 GB RAM için ödediğin paranın karşılığını vermez yani onu demek istiyorum.

SSD ilk aklıma gelen şeydi zaten. Çünkü bu zamanda RAM sadece bir parça gibi görünüyor ona güç veren ekran ve anakart oluyor. Fakat RAM yükseltmesi 2 GB RAM'in aksine çok işime yarayacaktır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı