Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #1 Radeon Boost etkin yaptım. FPS az bir şey yükseldi. Sizce bu özellik kullanmalı mıyım? Ekran kartı derecesi az bir şey yükseldi.
Radeon Boost etkin yaptım. FPS az bir şey yükseldi. Sizce bu özellik kullanmalı mıyım? Ekran kartı derecesi az bir şey yükseldi.
MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #2 Onurfa dedi: Radeon Boost etkin yaptım. FPS az bir şey yükseldi. Sizce bu özellik kullanmalı mıyım? Ekran kartı derecesi az bir şey yükseldi. Genişletmek için tıkla... Bende de RX 550 var. Hep açık kullanıyorum. Fanlar %40'da ve yük altındayken 64 dereceyi geçmiyor. Kullanın.
Onurfa dedi: Radeon Boost etkin yaptım. FPS az bir şey yükseldi. Sizce bu özellik kullanmalı mıyım? Ekran kartı derecesi az bir şey yükseldi. Genişletmek için tıkla... Bende de RX 550 var. Hep açık kullanıyorum. Fanlar %40'da ve yük altındayken 64 dereceyi geçmiyor. Kullanın.
Onurfa Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mart 2019 Mesajlar 1.529 Çözümler 3 Yer İstanbul,Pendik Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #3 MuratPoly dedi: Bende de RX 550 var. Hep açık kullanıyorum. Fanlar %40'da ve yük altındayken 64 dereceyi geçmiyor. Kullanın. Genişletmek için tıkla... Aynen abi 64 geçmiyor. Başka bir özellik açıyor musun peki?
MuratPoly dedi: Bende de RX 550 var. Hep açık kullanıyorum. Fanlar %40'da ve yük altındayken 64 dereceyi geçmiyor. Kullanın. Genişletmek için tıkla... Aynen abi 64 geçmiyor. Başka bir özellik açıyor musun peki?
MuratPoly Hectopat Katılım 2 Kasım 2020 Mesajlar 676 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2020 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlanabilirsin. Bende önce buradan ayarladım, sonra kafama göre de yaptım biraz. Zaten ayarların yanında küçük bir soru işareti var, ne işe yaradığını oradan öğrenebilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videodan yararlanabilirsin. Bende önce buradan ayarladım, sonra kafama göre de yaptım biraz. Zaten ayarların yanında küçük bir soru işareti var, ne işe yaradığını oradan öğrenebilirsin.