3 371129 Hectopat Katılım 28 Eylül 2020 Mesajlar 3.799 Makaleler 9 Çözümler 12 1 Nisan 2021 #1 Veya neden kendi DDU'larını üretmiyorlar? İyi para vardır herhalde. Çıktıktan 2 gün sonra WHQL olan sürümde ekran gidip geliyor. Gerçekten ilginç.
Veya neden kendi DDU'larını üretmiyorlar? İyi para vardır herhalde. Çıktıktan 2 gün sonra WHQL olan sürümde ekran gidip geliyor. Gerçekten ilginç.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.683 Makaleler 3 Çözümler 88 1 Nisan 2021 #2 Kendilerine ait temizleme aracı var zaten. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com
Kendilerine ait temizleme aracı var zaten. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #3 kaiser soze dedi: Kendilerine ait temizleme aracı var zaten. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Genişletmek için tıkla... Bence DDU daha iyi doğru değil mi?
kaiser soze dedi: Kendilerine ait temizleme aracı var zaten. AMD Cleanup Utility | AMD This article provides information about the AMD Cleanup Utility and is organized into the following sections: www.amd.com Genişletmek için tıkla... Bence DDU daha iyi doğru değil mi?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #4 AMD için sürücü sıkıntısı var doğru. Nvidia için yok mu zannediyorsunuz? Çok konu gördüm. Eski sürüme dönme ihtiyacı her zaman olabilir. Her sürücü WHQL değil.
AMD için sürücü sıkıntısı var doğru. Nvidia için yok mu zannediyorsunuz? Çok konu gördüm. Eski sürüme dönme ihtiyacı her zaman olabilir. Her sürücü WHQL değil.
K kaiser soze Megapat Zamanın Tanığı Katılım 13 Kasım 2019 Mesajlar 5.683 Makaleler 3 Çözümler 88 1 Nisan 2021 #5 saidasilsoy dedi: Bence DDU daha iyi doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangisinin iyi veya kötü olduğuna dair iddiam yok. Ancak sorulduğu için söyleyeyim dedim. AMD'nin kendi kalıntılarını kaldırmak için bir aracı var. Öte yandan DDU programı hem AMD, hem Nvidia hem de Intel sürücüleri temizleyebildiği için daha mantıklı tabii ki.
saidasilsoy dedi: Bence DDU daha iyi doğru değil mi? Genişletmek için tıkla... Hangisinin iyi veya kötü olduğuna dair iddiam yok. Ancak sorulduğu için söyleyeyim dedim. AMD'nin kendi kalıntılarını kaldırmak için bir aracı var. Öte yandan DDU programı hem AMD, hem Nvidia hem de Intel sürücüleri temizleyebildiği için daha mantıklı tabii ki.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #6 1 yıldır RX580 kullanıcısıyım inanın en ufak bir siyah ekran vesaire yaşamadım. Ayrıca bu sorunlar sadece AMD'de değil NVIDIA kanadında da yaşanıyor.
1 yıldır RX580 kullanıcısıyım inanın en ufak bir siyah ekran vesaire yaşamadım. Ayrıca bu sorunlar sadece AMD'de değil NVIDIA kanadında da yaşanıyor.
saidasilsoy Hectopat Katılım 25 Mart 2021 Mesajlar 433 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #7 kharis dedi: 1 yıldır RX580 kullanıcısıyım inanın en ufak bir siyah ekran vesaire yaşamadım. Ayrıca bu sorunlar sadece AMD'de değil NVIDIA kanadında da yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığın kartın marka ve modeline göre değişir bu 5700 XT için MSI tavsiye etmiyorum.
kharis dedi: 1 yıldır RX580 kullanıcısıyım inanın en ufak bir siyah ekran vesaire yaşamadım. Ayrıca bu sorunlar sadece AMD'de değil NVIDIA kanadında da yaşanıyor. Genişletmek için tıkla... Aldığın kartın marka ve modeline göre değişir bu 5700 XT için MSI tavsiye etmiyorum.
kharis Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Nisan 2020 Mesajlar 1.048 Çözümler 3 Yer Erzurum Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Nisan 2021 #8 saidasilsoy dedi: Aldığın kartın marka ve modeline göre değişir bu 5700 XT için MSI tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual RX580 gayet ısınan bir model ama çip konusunda şanslıydım sanırım.
saidasilsoy dedi: Aldığın kartın marka ve modeline göre değişir bu 5700 XT için MSI tavsiye etmiyorum. Genişletmek için tıkla... ASUS Dual RX580 gayet ısınan bir model ama çip konusunda şanslıydım sanırım.