T The Prodigy Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 15.759 Makaleler 3 Çözümler 153 Yer Çanakkale 8 Haziran 2023 #11 Kerimcan.con dedi: hayır internette sorun yok . normal kayıt alırkende aynı bendeki kart düzgün üretsinler ozaman bu sorun herkesde var ayrıca hocam obs mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kendi sürücüsünü kullanıyorum.
Kerimcan.con dedi: hayır internette sorun yok . normal kayıt alırkende aynı bendeki kart düzgün üretsinler ozaman bu sorun herkesde var ayrıca hocam obs mi kullanıyorsunuz. Genişletmek için tıkla... Kendi sürücüsünü kullanıyorum.
K Kerimcan.con Hectopat Katılım 7 Ağustos 2020 Mesajlar 372 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri rx 6600 r5 5600 16gb ram Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2023 #12 8Mbps upload alıyorum. Yayına 4-6 versemde aynı. The Prodigy dedi: Kendi sürücüsünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... amdnin kendi yazılımınımı ?
8Mbps upload alıyorum. Yayına 4-6 versemde aynı. The Prodigy dedi: Kendi sürücüsünü kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... amdnin kendi yazılımınımı ?