AMD ekran kartı almak pişmanlık mıdır?

haliliskoc

Femtopat
Daha fazla  
AMD ekran kartı almayı düşünüyorum. Özellikle 7800XT ama etrafta bir söylenti dönüyor AMD ekran kartı pişmanlık mıdır? Çoğu kişi AMD hakkında şikayet ediyor. Sizce alınabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
AMD ekran kartı almayı düşünüyorum. Özellikle 7800XT ama etrafta bir söylenti dönüyor AMD ekran kartı pişmanlık mıdır? Çoğu kişi AMD hakkında şikayet ediyor. Sizce alınabilir mi?
Neden böyle bişe olsun ki? AMD işini biliyor.

Alınır. 2019'dan beri RX 570, RX 6600 ve şu an RX 7800 XT kullanıyorum. Hiçbir kartta sorun yaşamadım. 500 serisinde yaşanan sorunlar nedeniyle insanlar şikayet ediyordu ancak 6000 serisinden sonra bu sorunlar düzeltildi.

AMD GPU'larla ilgili asıl olay, sorun yaşayıp yaşamayacağınızın şansa bağlı oluşu; iyisi denk gelirse ne mutlu, kötüsü denk gelirse geçmiş olsun.

2 yıl önce büyük bir hevesle RX 6600 aldım, birçok sorunu da yaşattı sağolsun, heves filan bırakmadı. Şuan çoğu sorunu çözdüm ancak bir daha AMD alır mıyım? Bütçe aşırı kısıtlı olmadığı sürece Nvidia'dan şaşmam.

Son düzenleme:
Asla. Öncesinde RX 6650 XT kullandım. Çok memnun kaldığımdan 2K sisteme geçince de RX 7800 XT aldım. Çok memnunum. Hiç sorun yaşamadım.

AMD'nin kötü olayları geride kaldı çoğu hata düzeltildi artık. yaklaşık 2-3 yıldır AMD kartı kullanıyorum ara sıra bana sıkıntılar çıkarsa da sorun yok.

Peki ben 9070 alacağım sorun olmaz hiçbir şekilde değil mi?

Ben 9070 alsam hiçbir şekilde sorun yaşamam yani.

Peki ben 9070 alacağım sorun olmaz hiçbir şekilde değil mi?

Ben 9070 alsam hiçbir şekilde sorun yaşamam yani.

Bu biraz algı meselesi AMD 500 serisi kartlarında WattMan sorunları vardı 5000 ile azaldı ama devam ediyordu. 2 seriyide kullanan biri olarak ben sorun yaşamadım. Ama bir kere sorun oldu mu firma olarak algıyı kırmak uzun sürüyor. Oyundan dolayı çökme olsa bile direkt karta atıf yapılıyor. Yoksa NVIDIA 5000 serisinde eksik roplu kartlar sürdü piyasaya o kadar büyümedi konu aynısını AMD yapsaydı yer yerinden oynardı. 9000 serisinde direkt GPU ile veya driver ile ilgili kronik bir durum olmadı ama elektronik bir eşya alırken hiçbir sorun yaşamam diye almak çok geçerli olmuyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…