AMD ekran kartı çöktü

DesturBedx

Hectopat
Evet. Bu sabah başlayan sorunum siyah ekran verip bir anda gitmesiyle başladı. İlk hata kodu 22'di sonra 31 oldu ekran kartının driverlarını DDU ile kaldırdım manuel olarak sitesinden yükledim fakat çözülmedi. 1 saat çalıştı sonra yine kapandı. Bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor benim gibi. Benim kartım RX 6600 onunki RX 580. bu sorunu yaşayan başkaları var mı? Varsa çözüm bulabildiler mi? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Evet. Bu sabah başlayan sorunum siyah ekran verip bir anda gitmesiyle başladı. İlk hata kodu 22'di sonra 31 oldu ekran kartının driverlarını DDU ile kaldırdım manuel olarak sitesinden yükledim fakat çözülmedi. 1 saat çalıştı sonra yine kapandı. Bir arkadaşım da aynı sorunu yaşıyor benim gibi. Benim kartım RX 6600 onunki RX 580. bu sorunu yaşayan başkaları var mı? Varsa çözüm bulabildiler mi? Şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.

Aynı ekran kartını ben de kullanıyorum birden ekran gitmişti açtığımda ise ekran kartı kullanılamıyordu ve 31 hatası vardı. Driverı güncelleyince düzelmişti. AMD Software Adrenalin Edition'dan doğru şekilde güncellediğinize emin misiniz?

Hata kodları açıklamasında ne var ve sistemini detaylıca belirt.
görselde bütün hataları gösterdim umarım bir çözüme ulaşabiliriz.
Sistemim win 10 pro rx6600 - ryzen 5 5500 - 32 gb ram

Aynı ekran kartını ben de kullanıyorum birden ekran gitmişti açtığımda ise ekran kartı kullanılamıyordu ve 31 hatası vardı. Driverı güncelleyince düzelmişti. AMD Software Adrenalin Edition'dan doğru şekilde güncellediğinize emin misiniz?

Evet hatamız hala devam ediyor.

Dosya Ekleri

• tecnopat.png
    tecnopat.png
    47,5 KB · Görüntüleme: 41
Gigabyte-A520M-DS3H-AC BIOS F19 yazıyor @claus hayır hiç kullanmadım bir anda gitti kendi kendine ve arkadaşımda aynı şekilde bana yazdı oyuna giremiyorum diye 2 farklı PC aynı sorun.

Garantisi varsa yollamanızı öneririm.

Gigabyte-A520M-DS3H-AC BIOS F19 yazıyor @claus hayır hiç kullanmadım bir anda gitti kendi kendine ve arkadaşımda aynı şekilde bana yazdı oyuna giremiyorum diye 2 farklı PC aynı sorun
BIOS update et.
Sonra BIOS'a gir ve restore defaults save et. XMP kapat. DDU ile AMD sil ve AMD sayfasından güncel sürücüyü yükleyip dene.

Bunları yapmadan Windows update ile güncelleme vs. varsa isteğe bağlı olanlar dahil yükle.
Sonrada gelişmeleri bildir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı